Přejít na obsah

Černá Octavia RS

jimbo

Doporučené příspěvky

Škoda Octavia 1, 1.8T RS, černá metalíza, rok 2001, ale vnitřek překopán na 2002. Orig. kola 17´, orig. vše vlastně.

Obrovská markanta jsou zadní lampy, jsou to originály bez červený barvy, jsou prostě čirý, je jich asi 20 vyrobenejch(chyba ve výrobě).

najeto měla něco málo přez 90tis.

spz S597852

vin TMBER41UX28548323

Ukradeno dne 1.8.2008 BEROUN, Tyršova 60, přímo před budovou policie(neskutečný)

Nepočítám, že se v celku u nás v republice, ale přeci jenom Vám to sem píšu :(

Díky, mějte se a opatrujte si Vaše miláčky !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bylo nějaký zabezpečení ?

kromě klasickýho alarmu a imobilizéru ne e..Nevim asi sem se nechal zlákat tim, že sem parkoval pod okny a před budovou policie.

Druhá věc byla, že sem si platil havarijku, takže nějaký prachy dostanu, ale bude to trvat a hlavně :( byl to miláček kurwa !! a v dnešní době

kupovat ojetinu je 50/50 že se ti to vysere.. Chci ale jednoznačně znova RSo !!

Odkaz ke komentáři

Tak to je opravdu síla před policií.....neměl si jí od Tomáše Noviho37 je také z Berouna?????měl tam čiřé lampy.....dělal jsem mu nějaké ty domontáže a vylepšení........cítím s tebou pane ......hrůza.......

No jo , samozdřejmě. Je to můj kámoš viď .Dával my ji asi před rokem, šel do subara(už ho teda zas nemá)

Byla super. Hrozně sem si na ní zvyk... jj ty čirý lampy mě dostali..a pocit ze jich je 20 na světě ...

Nikomu bych to nepřál, přijít před barák a na místě vaší káry prazdněj flek...hnus :(

jinak od pojišťovny snad dostanu tak 220 000 něco můžu přihodit.. kdybyste věděli o nějaký RSce... NECHCI BAZAROVOU bůůůů..

Díky kluci

Editováno: , autor: jimbo
Odkaz ke komentáři

Fuj je mi s toho špatně jak se tady krade, mám strach vylézt před barák jestli am to moje autí je a hlavně v pořádku minulý týden mi ukradli ty originál puklice a vzali jsi jenom ze zadu tam byli ještě krásné ve předu jsou na prd, patníky a tak, není moje práce předchozí majitel.

Tak ti držím palce ať se najde, hlavně v pořádku

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...