BENY Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 chci poridit nove autokoberce textilni.mate nekdo doporuceni na prodejnu ci eshop.dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 navrhni si svoje vlastní na http://www.tepichy.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 www.sportovniautodoplnky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Nejen Palo by mohl pet chvalu na http://www.guzu.cz - vyrobce originalnich autokobercu pro Skoda auto a.s. Tepichy ja osobne nedoporucuji, kvalita zpracovani nic moc, po par hodinach v aute protlacena pata, nejen ja, i od ostatnich clenu jsem to slysel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) jo jo, z GUZU mám koberečky taky, sice jsou celogumové, ale jsou super. Je pravda, že nejsou nikterák levné, ale kvalita je vysoká. Možno koupit i jednotlivé kusy. A mají na všechny značky, teda skoro na všechny. Hlavně výborně sednou a nekloužou ani bez přichycení. Editováno: 10. Srpen 2008, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Nevite o nejakych RS kobercich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 GUZU dela autokoberce pro Skoda auto, to uz jsem psal a to znamena, ze dela i na RS!!! Jen znak RS ti neudelaji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Hm GUZU ale ja chci presne textilni.problem jsem mel u puvodnich prave s tim brzkym proslapnuti paty.rpoto se ptam zda mate nekdo nejake doporuceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.