Khubic Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Zdravim.... rád bych někde sehnal ostrou vačkovou hřídel na Octavii I (starší) 1.6 74kW (AKL)... nevíte o něčem? Díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 mužu vám dát na odborníka co s tím dělá, mě třeba dělal celý výfuk a jsem s tím nadmíru spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khubic Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Zdravim ! Mohl bys mi pls dát tedy něký bližší kontakt ? Díky moc !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 tak je to pan Petr Němec, Fryštak, super týpek, tel. 604910832 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.