tami Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 zdar, na podbehoch od spodu sú také plastové krytky ktoré tam nemám asi 4, keď som kúpil auto tam neboli sú tam len také okrúhle otvory.Kúpil som nové v škode a chcem ich tam dať hlavne preto aby mi do podbehov hlavne v zime nešla zmes soli z cesty.To by nič nebolo pasujú tam azda ich ešte prilepiť niečim ale problém je v tom že okolo týchto otvotov sa začala lúpať taká gumenná fólia alebo čo a je tam už vidieť holý plech, nie je to veľké ale ako alebo hlavne čím to na novo natrieť aby som to ochránil pred účinkami zimy.Silikónom alebo nejakým tmelom alebo čím, dajte vedieť kto máte skúsenosti dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Nevím jestli jsem to pochopil správně, ale nevíš kde jsou montážní uchyty pro te plast. podběh? Jestli jo, tak musíš koupit právě ty kulaté nástrčné "mrzáky" (jde do nich šroub a oni se roztáhnou a tím drží). Na jednom přednim podběhu je jich asi 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tami Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tie uchyty ani nie skor ma zaujíma čím pretrieť tie podbehy proti korózii lebo bola tam nejaká ochrana podbehu gumenná ktorá sa mi lúpe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.