turanec Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Zdravím... Natrefil jsem na přípravek - byl mi doporučen - na ošetření motoru, převodovky, ložisek.... na bázi keramiky RSV master. Slibujou ztišení motoru a převodovky delší životnost... Nechci se do toho bezhlavě vrhat, (protože jen na motor je cena přípravku cca 7000kč) tak se chci zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenosti. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) No ja nevim,cetl jsem jeden cas o tom hodne,teda obecne a nejak jsem k tomu neduverivej.Krome toho,nez dat sedmicku jen proto,ze ti treba zere olej,za ty prachy bys mel asi pretesnenou hlavu (gufera) a mozna i nove krouzky.Kdysi jsem si koupil Lubrifilm,ze to naleju do sve S120, ale nemel jsem odvahu,ted mi to lezi v garazi.Akorat by to ucpalo filtr co jsem cet,a kdyz jsem to vzal mezi prsty,opravdu je to dost hruby.kdyby to zustalo jen v loziskach,budiz,ale dostat se to na krouzky tak leda ztuhnou a zacne to jeste zrat olej.No nevim.Jako posledni zoufalej pokus pred generalkou bych to ale rozhodne zkusil,ale ne tohle za sedmicku,ale treba ten lubrifilm nebo jine sracky v cene do 500,-. nebo taky treba tohle: http://www.pekodc.myffi.biz/p-24-1-mpg-cap-blister-pack.aspx Taky mi to narval znamy do nadrze s LPG,ze pojedu o litr min,a je fakt,ze to zralo min tak o 0.5l/100km,ale spis asi placebo,pac jsem tro furt sledoval a tim padem min slapal na plyn. Editováno: 14. Srpen 2008, autor: milosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) olej mi to nežere, jen motor se mi zdá dost hlučnej. Já taky nemám moc důvěru k temahle přípravkům jen sem si myslel, že s tím má někdo zkušenost. Editováno: 14. Srpen 2008, autor: turanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 No,to vis,je to traktor,co bys chtel.Zkus hustejsi olej,myslim tim namisto 0w-30,5w-40 trebas 10w-40.Kolik mas nalitano a co pouzivas za olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 davam castrol 5w40 a mam 185000km.nevím, ale hlavně na dálnici nad 140 je to úlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 No tak zkus ten olej 10w-40,ale mozna to nepomuze,snad poradi nekdo s naftou.Ja ted chvili jezdil sluzebnim Roomstrem 1.4 Turbo ,trivalec,a nechtel bych to ani zadarmo,strasnej traktor.A to je to novy.Co treba jeste pneumatiky,nejezdis na zimakach i pres leto?Co loziska v kolech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Pokud vím, tak zatím všechny tyto přípravky jsou pouze tahání peněz z lidí. Jinak nevím tedy co máš konkrétně za motorizaci a rok, ale moje 4x4 PDčko při 150 celkem ticho na normální konverzaci. Ono to možná chce přejít jestli není někde něco uvolněného, atd... Jinak zkušenost - Lubrifilm - nalili jsme to do stařičké Sierry benál a auto jelo stejně, jenom možná trochu víc chlastalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Pokud vím, tak zatím všechny tyto přípravky jsou pouze tahání peněz z lidí. Jinak nevím tedy co máš konkrétně za motorizaci a rok, ale moje 4x4 PDčko při 150 celkem ticho na normální konverzaci. Ono to možná chce přejít jestli není někde něco uvolněného, atd... Jinak zkušenost - Lubrifilm - nalili jsme to do stařičké Sierry benál a auto jelo stejně, jenom možná trochu víc chlastalo. [Mám 1,9Tdi 4X4 66kW čipnutou r.v. 2001. Ja při 130 vypínam rádio, protože to už nemá cenu. možná mají na tom podíl i gumy Dunlop sport 01. Editováno: 15. Srpen 2008, autor: turanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.