Přejít na obsah

PŘÍPRAVEK RSV master

turanec

Doporučené příspěvky

Zdravím... Natrefil jsem na přípravek - byl mi doporučen - na ošetření motoru, převodovky, ložisek.... na bázi keramiky RSV master. Slibujou ztišení motoru a převodovky delší životnost... Nechci se do toho bezhlavě vrhat, (protože jen na motor je cena přípravku cca 7000kč) tak se chci zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenosti. dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja nevim,cetl jsem jeden cas o tom hodne,teda obecne a nejak jsem k tomu neduverivej.Krome toho,nez dat sedmicku jen proto,ze ti treba zere olej,za ty prachy bys mel asi pretesnenou hlavu (gufera) a mozna i nove krouzky.Kdysi jsem si koupil Lubrifilm,ze to naleju do sve S120, ale nemel jsem odvahu,ted mi to lezi v garazi.Akorat by to ucpalo filtr co jsem cet,a kdyz jsem to vzal mezi prsty,opravdu je to dost hruby.kdyby to zustalo jen v loziskach,budiz,ale dostat se to na krouzky tak leda ztuhnou a zacne to jeste zrat olej.No nevim.Jako posledni zoufalej pokus pred generalkou bych to ale rozhodne zkusil,ale ne tohle za sedmicku,ale treba ten lubrifilm nebo jine sracky v cene do 500,-.

nebo taky treba tohle:

http://www.pekodc.myffi.biz/p-24-1-mpg-cap-blister-pack.aspx

Taky mi to narval znamy do nadrze s LPG,ze pojedu o litr min,a je fakt,ze to zralo min tak o 0.5l/100km,ale spis asi placebo,pac jsem tro furt sledoval a tim padem min slapal na plyn.

Editováno: , autor: milosk
Odkaz ke komentáři

No tak zkus ten olej 10w-40,ale mozna to nepomuze,snad poradi nekdo s naftou.Ja ted chvili jezdil sluzebnim Roomstrem 1.4 Turbo ,trivalec,a nechtel bych to ani zadarmo,strasnej traktor.A to je to novy.Co treba jeste pneumatiky,nejezdis na zimakach i pres leto?Co loziska v kolech?

Odkaz ke komentáři

Pokud vím, tak zatím všechny tyto přípravky jsou pouze tahání peněz z lidí. Jinak nevím tedy co máš konkrétně za motorizaci a rok, ale moje 4x4 PDčko při 150 celkem ticho na normální konverzaci. Ono to možná chce přejít jestli není někde něco uvolněného, atd...

Jinak zkušenost - Lubrifilm - nalili jsme to do stařičké Sierry benál a auto jelo stejně, jenom možná trochu víc chlastalo.

Odkaz ke komentáři

Pokud vím, tak zatím všechny tyto přípravky jsou pouze tahání peněz z lidí. Jinak nevím tedy co máš konkrétně za motorizaci a rok, ale moje 4x4 PDčko při 150 celkem ticho na normální konverzaci. Ono to možná chce přejít jestli není někde něco uvolněného, atd...

Jinak zkušenost - Lubrifilm - nalili jsme to do stařičké Sierry benál a auto jelo stejně, jenom možná trochu víc chlastalo.

[Mám 1,9Tdi 4X4 66kW čipnutou r.v. 2001. Ja při 130 vypínam rádio, protože to už nemá cenu. možná mají na tom podíl i gumy Dunlop sport 01.

Editováno: , autor: turanec
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...