Davon Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Asi si reknete, ze se to muze stat jen blbovi, ale muj bratr se za nej nyni povazuje take. Proste si v notesu udelal uz. ucet, heslo a to heslo proste zapomnel, protoze je svatecni uzivatel pc, tak nez ho znovu po vytvoreni uctu zapl, tak ho proste zapomnel. Zkousel vsechny mozne kombinace, bez uspechu vsak.... Je zde mezi vami, vice nez 16 000 uzivateli nekdo, kdo by vedel co a jak kde udelat, aby obesel, ci nejakym zpusobem zjistitl to heslo a najel normalne do woken?? Predem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Zdar, mam na to udelatko, nekde jsem to kdysi stahl ... funguje na W2K a XP, napis mi kdyz tak na icq 41959451 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 pokud by neslo tak napis.... umim taky neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Ja mam nejakej tool na diskete, ale Tvuj bracha uz nemusi mit disketovku k dispozici, ja mam externi pres USB. Budto bych Ti mohl udelat image ty diskety, nebo si rovnou stahni toto a vypal si boot CD a z toho to resetnes: http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/bootdisk.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 A na jakých principech to fachá? To zruší současný heslo a nebo jak to vůbec je? Taková věc se může vždy hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Zatim moc diky, panove, neco jsem nase a vypada to jednoducho! Hazim vam odkaz, muze se to hodit , to je pravda! http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=796 Prolomi, respektive zjisti to aktualni heslo a pak si muze dotycny, kdo zapomnel nafackovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.