Publikováno Srpen 20, 200817 r nevite nekdo jestli jde vyrusit funkce zamknuti zamku za jizdy .Kdyz dosahnu rychlosti nad 20 auto se zamkne ma octavku 16 r.v 99
Srpen 21, 200817 r No nevím u těch starších dělají zámky strašnej bordel takže si nedokážu představit že by se mi to pokaždé zamklo
Srpen 22, 200817 r jjj, je to nastavené Wagem, kámoš mi to tam nastavil když jsem mu dal auto na servis, a už mě to štve! Taky to dělají alarmy, ale ty to dělají v nějaké časové vzdálenosti, po rozjetí nad 20Km/h to dělá řídící jednotka.
Srpen 22, 200817 r Mám to taky....přes VAG to je možné jak aktivovvat tak i deaktivovat.....je to věc zvyku...mě to vyhovuje
Srpen 23, 200817 r Ako uz bolo povedane, treba na to ist cez VAG. Je to nastavene v komfortnej jednotke a staci zmenit 1 na 0. Zmen to ale pre zamykanie aj odomykanie, je to nezavisle... Na mojej tiez nemam tiche zamky, nastavil som si to ale, lebo dost jazdim po meste a na krizovatkach je to casto neocenitelne. Ked Ta raz vyberu na krizovatke, tak Ti prestane vadit aj to "buchanie" pri zamykani. A jedno spresnenie, nie je to 20, ale 15 km/h.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.