bioss Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Nevim, cim to presne muze byt , ale obcas hlavne, kdyz zastavim z kopce na krizovatce se mi jakoby rozklepe auto a otacky zacnou malinko poskakovat mezi 800-900. Ani kdyz seslapnu spojku tak to nepomuze. Po rozjezdu to prestane . Taky se mi stava , hlavne kdyz je motor uplne studenej, ze nastartuju a hnedka po nastartovani mi spadnou otacky skoro na 0 a motor se udusi a chcipne.. taky se mi zda ze auto az moc zere, na jednicku, dvojku a trojku se skoro pod 20l/100km podle aktualni spotreby nedostanu, jedine kdyz plyn fakt hodne lechtam .. premejslel jsem jeslti to muze vahou vzduchy , co myslite? Predem dekuju za nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos55 Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 mě to dělala lambda sonda. na vagu to sice hasilo jen sporadickou závadu ale střeně sem ji vyměnil a byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.