Jirik_superb Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Zdravim, tak jsem narval na supa 19x8,5 235/35 a kola vepredu drou z vnitri strany o rameno. Nevite nahodou kde sehnat podlozky pod kola 50-100 mm, nebo je tu nekdo tak sikovny a mohl by je vyrobit. Diky vsem za info a pomoc.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Co máš za ET?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Co máš za ET?? Melo by to byt 35... kola jsme kupoval od soukromy osoby, tak je klidne mozny, ze to je jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 ET35 by mělo být naprosto v pohodě..co máš vzadu vyražené ? Na 50-100 mm ti stačí průchozí podložky s delšími šrouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Podle toho co říkáš bych to ET viděl kolem 45-48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 21. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 No tak to je super :-( nevis kde takove podlozky sezenu, vsude maji maximalne 30 mm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Bud tady bez atestu http://www.b3tuning.com/index.php?b3=podlozkypodkola nebo H&R s atestem http://eshop.escape6.cz/default.asp?n=Supe...U&pgid=3198 , http://eshop.escape6.cz/default.asp?n=5x11...&pgid=261 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 DIky moc, taky koukam jak jsem blbej .. asi bych si mel zopaknout matiku, myslel jsem podlozky 5-10 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 No tak ještě že jsi neobjednal ty 10 centimetrové : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) To by byla dobra bugina Editováno: 22. Srpen 2008, autor: Jirik_superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Mne ted prisly 20mm zadek a 15mm predek vc. sroubu od reviloshop.cz vse pasuje....cena 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Mne ted prisly 20mm zadek a 15mm predek vc. sroubu od reviloshop.cz vse pasuje....cena 2000,- No hele a vsechno ok? Ja dal vcera 15mm predek+zadek a desticky drhnou o kotouce, zpocatku jsem se nemohl ani rozjet... ted uz "dre" jen jedno kolo. Pocitam s tim, ze je delsi naprava, tudiz jine zatizeni, tak si to snad sedne a bude to ok, zatim to docela jde... Konkretne desticky zaclo brat horni a spodni okraj kotouce, na kterym to pred tim nebrzdilo - nesedelo. Editováno: 28. Srpen 2008, autor: Jirik_superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Tak ja mam 17" Solid vse ok,urcite nic nedre a sedi ted lip Max spokojenost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 No hele a vsechno ok? Ja dal vcera 15mm predek+zadek a desticky drhnou o kotouce, zpocatku jsem se nemohl ani rozjet... ted uz "dre" jen jedno kolo.Pocitam s tim, ze je delsi naprava, tudiz jine zatizeni, tak si to snad sedne a bude to ok, zatim to docela jde... Konkretne desticky zaclo brat horni a spodni okraj kotouce, na kterym to pred tim nebrzdilo - nesedelo. Dotáhnul jsi to pořádně? Tohle to nemůže dělat. Necítíš při vyšších rychlostech vibrace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Mne se to zda taky divny jestli ma spatny ET tak chapu ze bez podlozek to dela ramus,ale s nima to neni mozny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Dotáhnul jsi to pořádně? Tohle to nemůže dělat. Necítíš při vyšších rychlostech vibrace? Doufam, ze jo.. dneska na to radeji jeste mrknu. Vibrace zadny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Mládenci, nechci vám kazit radost - podložky jsem používal ještě když jsem měl passata - měl jsem na předku 15-ky a na zadku 20-ky. Začali mi nechutně odcházet ložiska, je to vcelku jasné, kolo se vůči náboji dostane mimo těžiště a na ložisko začnou působit úplně jiný síly. Dnes už bych si je na auto z tohoto důvodu nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Kapku s tim pocitam,ale ja s autem jezdim jen svatecne a v okoli mam jen krasne nove silnice takze uvidime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Tak cca od 80km zacina malicko cukat ve volantu kdyz ho pustim.... :-( jinak se zda vsechno ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 To bude neco jineho nez podlozky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 ale co :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Vyvazit kola pokud se jen klepe volant tak to bude ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Vyvazit kola pokud se jen klepe volant tak to bude ono Ok zkusim, ale kola mam cca tyden a jsou cerstve vyvazena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 zdar chlapi tak pokračuju v tématu,protože těsně předtím než jsem dopsal svůj názor na stejné téma ale jinde založené,tak mi to Jiřík zamknul. Takže:i já mám podložky a to už na třetím autě a nikdy jsem neměl problém stím žeby se mi sjížděly gumy.Co se týká šutrů,tak jelikož kola nelezou ven tak je klid jelikož dveře nemám obité.Co se týče toho,že by mi létaly od kol kamínky,tak říkám ano,ale to je tím že nemám zástěrky.Ale že by to bylo tím že mám podložky to asi ne.Jasně pokud má někdo kola hodně ven,tak určitě,ale to zas asi musí káru každou chvíli opravovat,páč on bude první kdo to pozná. Toliko můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Taky nemam s podlozkama nejmensi problem, krome zacakanych dveri :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.