rapi Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Zdravím, neví někdo kde se dá levně sehnat příručka k VAG-COM, třeba VIS 3.0. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Obrať se na (konkurenční) fórum, které se zabývá naftovými motory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Už jsem ho tam přímo odkázal Viktore Neví do jaké formy je přímo konkurenční.. možná v tom že ho provozuje jiný člověk, ale co se týče SW má mnohem ěvtší hodnotu (bez urážky tohoto fóra - tu je zase plno jiných informací ! ) každému co potřebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Ahoj, tez shanim prirucku VIS. Kdyby ji nekdo mel a poslal, byl bych mu vdecny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 ve VISu je toho hodne malo za tusim 1500 Kc me to hodne zklamalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak se mi vse podarilo dohledat a postahovat. Kdyby mel nekdo zajem o VIS 3.0, VAG-COM 409cz, VAG-COM 409.1us tak mi poslete SZ. VIS uzivatelsky manual, VAG-COM 409 manual 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OCTAVIAeu Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ahoj Sejvi, mozes to dat pls este raz niekde na WEB, viem ze to bolo red par rokmi, popripade nevies kde sa daju zohnat programovacie kody pre VAG dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.