Přejít na obsah

Poškození laku

Farnell

Doporučené příspěvky

Podobná témata tu jsou, ale ne úplně o tom, co bych potřeboval, takže se omlouvám, že zakládám nové.

Na fabce se mi na zadnich pravych dverich a zadnim pravem boku objevily minitečky v laku, je to na bílý podklad nebo zakladovku nebo co ja vim co to je, je to odhadem několik stovek teček, ktere z peti metru nejsou vubec vidět, ale z blizka po naleštění jako blázen. Jde mi o to, jak se tam vzaly, jestli to nemůže být nějaká vada laku nebo špatné práce při lakování. Nechapu totiž, jakym způsobem by mohli mechanicky vzniknout, od kaminku je to snad nemožný(tečky jdou z toho boku až nad zadni světlo, tj. už je to ze zadu auta) a je to jen a pouze na tehlech dvou castech karoserie, nikde jinde. Je tu někdo kdo by mi mohl poradit? Jde mi o to, že auto je dva roky a měsic staré, tak jestli by to nešlo uhrat na zaruku laku. Přidavam foto, po zvětšení je to dobře vidět.

post-2922-1219595611_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem stejný auto, stejnou barvu a stejně otečkovaný auto....na přední kapotě to bylo od odletujících kamínků a na boku jsi mohl koupit v zimě sypač a ten Ti takhle auto "ohodil" drtí na sypání silnic...na záruku barvy to neuhraješ..

Odkaz ke komentáři

Hmm, nejspis to bude od neceho takovyho, akorat mi prislo, ze po zime to nebylo, ze se to objevilo behem leta :( tahle barva je na to pitoma... :( jenom doufam aby to casem od toho nezacalo nejak korodovat, snad ne... A taky me napadlo pouzit baravnej vosk, ten by to mohl alespon trochu opticky zakrejt... Dik...

Editováno: , autor: Farnell
Odkaz ke komentáři

Když to nejni až na plech, tak je to v pohodě, já takhle jezdil 4 roky a nic se dál s tím nedělo....jen to nevypadá moc hezky. To by jsi to musel stříknout a to si myslím jsou v tomto případě vyhozený prachy...ale můžeš použít lakovou tužku...ale vidět to bude stejně....já by se tím nezabíral...věř mi....moje přední kapota byla mnohem víc zasažená než to máš ty...

Odkaz ke komentáři

Mozny je vsechno... ale kdyz se to navoskuje voskem a ty tecky jeste vylezou, tak je to strasnej pohled... :feve: nevim jak nekdo nekdy takovyhle auto ode me koupi :( je to fakt po celym tom dilu co je vyfocenej az po strechu a nad zadni svetlo plus zadni pravy dvere :(

Editováno: , autor: Farnell
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...