Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To si nemyslím. To bys musel mít blbě nalepené přední okno, nebo netěsnost ve dveřích. Pokud to kape od dveří, spíš to bývá těsnění na stahovačcce

• o 1 rok později...
Vloženo

mne tečie do kufra do tych postrannych kapes, už som mal aj zadny naraznik a vodiace lišty zhodene a zasilikonovane tie dve diery, aj svetla zasilikonovane a stale tam mam vodu keď prši, kadial toešte može tiecť?

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj kluci, v sobotu jsem si dovezl Supa -je to takové zelené ošklivé káčátko ? (dostane trochu te lásky a bude krásném), ale abych se dostal k věci, řešite tu vodu a ja bych chtěl poradit nemam vyloženě problém se zatýkáním ale v kufru i v prihradce spolujezdce je šílená vlhkost ? čím to může být dík předem za rady

Vloženo

V kufru mi to dělala zpuchřelá průchodka pro kabely k parkovacím senzorům. Je na pravé straně.

Ohledně přihrádky, koukni pod baterku. Třeba tam něco bude :) 

• o 6 měsíců později...
Vloženo
V 8. 10. 2012 na 9:17, jvees69 napsal:

Ahoj lidi, resim u superbu zatekani vody kolem dveri...je k tomu potreba vetsi dele trvajici dest a tece to kolem dveri dolu na tu gumu a dovnitr :-/ takze to nasakne do koberecku a pod ne... no hnus.. :-/

Jak to mam vyresit? Abych nemusel rozebirat komplet dvere? Nemate nekdo zkusenost? Diky za kazdou radu..

Zdravim 

chtel bych se vas zeptat asi uz to tu probeho mam superba 1 rok 08,2,0 tdi mam ho rok a nahodou jsem zjistil ze mam mokro u ridice a za spolujezdcem tak sem to vysušil a dnes opet mokro nevite cim to muze byt ? budu rad za vase rady dekuji ....

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, zatéká mi do Superba přímo u řidiče, vždycky je tam louže jak kdybych jezdil Labem, už jsem dal zbohem druhé komfortní jednotce, a tapec u dveří je ok. Nevíte co s tím?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...