Září 6, 20168 r To si nemyslím. To bys musel mít blbě nalepené přední okno, nebo netěsnost ve dveřích. Pokud to kape od dveří, spíš to bývá těsnění na stahovačcce
Říjen 23, 20177 r mne tečie do kufra do tych postrannych kapes, už som mal aj zadny naraznik a vodiace lišty zhodene a zasilikonovane tie dve diery, aj svetla zasilikonovane a stale tam mam vodu keď prši, kadial toešte može tiecť?
Březen 4, 20196 r Ahoj kluci, v sobotu jsem si dovezl Supa -je to takové zelené ošklivé káčátko ? (dostane trochu te lásky a bude krásném), ale abych se dostal k věci, řešite tu vodu a ja bych chtěl poradit nemam vyloženě problém se zatýkáním ale v kufru i v prihradce spolujezdce je šílená vlhkost ? čím to může být dík předem za rady
Březen 9, 20196 r V kufru mi to dělala zpuchřelá průchodka pro kabely k parkovacím senzorům. Je na pravé straně. Ohledně přihrádky, koukni pod baterku. Třeba tam něco bude :)
Září 29, 20195 r V 8. 10. 2012 na 9:17, jvees69 napsal: Ahoj lidi, resim u superbu zatekani vody kolem dveri...je k tomu potreba vetsi dele trvajici dest a tece to kolem dveri dolu na tu gumu a dovnitr :-/ takze to nasakne do koberecku a pod ne... no hnus.. :-/ Jak to mam vyresit? Abych nemusel rozebirat komplet dvere? Nemate nekdo zkusenost? Diky za kazdou radu.. Zdravim chtel bych se vas zeptat asi uz to tu probeho mam superba 1 rok 08,2,0 tdi mam ho rok a nahodou jsem zjistil ze mam mokro u ridice a za spolujezdcem tak sem to vysušil a dnes opet mokro nevite cim to muze byt ? budu rad za vase rady dekuji ....
Únor 10, 20205 r Ahoj, zatéká mi do Superba přímo u řidiče, vždycky je tam louže jak kdybych jezdil Labem, už jsem dal zbohem druhé komfortní jednotce, a tapec u dveří je ok. Nevíte co s tím?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.