Přejít na obsah

Sautoleasing


Woody

Doporučené příspěvky

Hoši čuste, mam jeden takovy dotaz. Mam svoji fabku na úvěr od Sautoleasing a rozhodl jsem se, že ji doplatím ať mam od nich klid. Jenže je tu jeden problém, včera jsem jim volal, kolik to zhruba dělá, tak dluh je nějakych 140 000 kč, ale pokuta za předčasné splacení je něco málo přes 30 000 kč, takže jim mám poslat nejakých 175000 kč a jsme si kvit, to je hnus :ble , nemáte někdo náhodou nějakou zkušenos jak to nějak obejít tu pokutu za předčasné ukončení? Díky za jakoukoli pomoc jak s tím :prc: . . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No záleží co máš ve smlouvě....ale pokud Ti to takhle řekli tak se tomu asi nevyhneš....u ŠKOFinu je to pouze 6 000,-Kč...i když taky dost, nevím proč dneska nemaj všichni za předčasné ukončení nulu....už takhle jim nastrkáme dost a dost peněz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, já měl u Santamander(CECEBE leasing nebo jak se to píše) tuším sedm tisíc... ale když už se rozhodneš ukončovat, tak bych to dělal až někdy ke konci. Mě tam auto včetně pojistek stálo jednou tolik a vyplácel jsem to před posledním rokem a ušetřil jsem za ten rok pouze 10 000 čili, zlodějna jak sviň, ale nikdo tě nenutí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, ja vím, že mě nikdo nenutí, ja jsem si myslel, že to doplatím až dokonce, tak jsem tomu nevěnoval nijak pozornost no, ale chybama se člověk učí. jinak ve smlouvě je 10000 kč + 349 kč za každou nezaplacenou splátku. Těch 10000 kč jsem věděl, ale to za každou nezaplacenou splátku je tak napsané v textu, že jsem to vůbec nezaregistroval :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

GE Money je to to samy. A kdyz to presto zaplatis, tak jeste cekas mesic na technicak. Auto na leasing nikdy. Jedine uver od banky a mas klid, je to tvoje, muzes to vzdy prodat, nebo kdyz to ukradnou, rozbijes, resis to s pojistovnou sam a nejde to zas pres dalsi "uredniky" a penezne to vyjde stejne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...