Přejít na obsah

Hmyz na čelním skle


Gonzalles

Doporučené příspěvky

je pár možností: ta nejjednodušší bez námahy je zajet do myčky, kartáče to spolehlivě odstraní, pokud to chceš dělat ručně, tak si kup normální odstraňovač hmyzu a houbičku s hrubším povrchem a jedeš ;) pokud ovšem toto nechceš dělat každý týden a nechat tam pracky, doporučuji vždy např. ob 2 umytí navoskovat káru směsí tvrdého vosku s leštěnkou a se silikonovým olejem, auto je pak nablýskané, zároveň ochráněné proti vodě a při dalším mytí, jdou všechny nečistoty krásně lehce dolů, aplikace této směsi vydrží dle poměru mísení cca 5 umytí ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne jak pise baurak..Odstranovac na hmyz..Opravdu dobre funguje od SONAXu..Pak wapkou a normalne samponem na auto a klasickou houbou..Nicim hrubsim bych se do toho nepoustel!!!Jinak to bude dodrbany,jak prase!! :feve:

EDIT: Jo ted mi to doteklo..Ze je rec o prednim skle...Tak na to bohate staci jarova voda a hruba houba primo na cisteni skel,nebo houpicka na nadobi...Chvilka prace a je to dole.. ;)

Jinak samozrejme,to co jsem napsal vyse,taktez plati.. ;)

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...