Publikováno Srpen 28, 200817 r Čau, mám takovej problém, rádio hrálo jen když byl klíček v zapalování, tak sem chtěl,aby to šlo i bez toho. Spojil sem teda kabely 4 a 7 v "bloku "A" - NAPÁJECÍ"( je to tady http://autoaudio.wsc.cz/Poradna/Schema/S3.html ) a radio šlo i bez klíčů v zapalování, ale přestal jít centrál...když sem kabely rozspojil,tak zas centrál šel...Nevíte někdo čím by to mohlo být?
Srpen 28, 200817 r klasika, máš totiž seplé napětí na svorce 15 = centrál si myslí, že je stále zaplý klíček, ty dráty nesmíš spojit
Srpen 28, 200817 r Autor a co teda s tím? aby šlo aji rádio aji centrál??když totiž vytáhnu klíč,tak se celý nastavení rádia vyresetuje a je to o nervy pořád nastavovat radio a vubec všechno:-D
Srpen 28, 200817 r asi bych si vyvedl extra drát ze svorkovnice (myslím že 30, hrubý červený drát prišroubovaný matkou) pod relátky umístěnými pod volantem
Srpen 28, 200817 r taky mi to resetovalo radio, prohodil jsem zlutocerveny s cervenym v ISO konektoru myslim uz nevim presne, zlutocerveny je spinany + a cerveny staly, chce to voltmetr a vyskouset
Srpen 28, 200817 r trochu podrobněji a pro blbce prosím...:-) rozeber plasty pod volantem najdi kus dratu protahni ho k radiu a zapoj ho na napajeni radia a melo by to chodit , radio bez klice bych osobne nedelal zapomenes vypnout a vybije se ti baterka ale kazdeho vec
Srpen 28, 200817 r Autor mě de o to,aby se to neresetovalo...a ten drat tam bude jen tak k ničemu nepřipojenej?
Srpen 28, 200817 r nevim co mas za radio ale podle manualu, kde je schema zapojeni napajeni na ISO prehod ty draty (cerveny a zlutocerveny a melo by to byt OK) v ISO konektoru to by melo stacit, me to takhle funguje jak jsem to udelal Upraveno Srpen 28, 200817 r od sajfa
Srpen 28, 200817 r ISO konektor napájení Napájecí ISO konektor připojuje: * Zem připojuje se přímo na kostru vozu. * Trvalé napájecí napětí 12V pro napájení pamětí. Při jeho odpojení dojde ke smazání převolených stanic. * Napájecí napětí 12V přes spínací skříňku. * Napětí 12V, které signalizuje zapnuté osvětlení automobilu. * Napětí 12V pro ovládání předzesilovače a autoantény. * Signál MUTE pro vyřazení autorádia pro sadu Hands Free. * Signál Smart Volume pro řízení hlasitosti Napájecí konektor Číslo vývodu 1* Smart volume - ztlumení rádia (umožňuje regulaci hlasitosti dle rychlosti jízdy* ) 2* Mute - vypnutí rádia při telefonním hovoru 3* Nezapojeno 4* Trvalé napětí 12V (u některých modelů může být zaměněno s vývodem 7) oranžová 5* Napájení pro auto anténu a předzesilovač, modrá 6* 12V při zapnutém osvětlení umožňuje podsvítit panel autorádia při zapnutí podsvětlení palubní desky* ), žlutá 7* Napájení 12V přes spínací skříňku (u některých modelů může být zaměněno s vývodem 4), červená 8* Zem (GND), černá nebo hnědá Repro konektor ISO připojuje: * pravý přední reproduktor * levý přední reproduktor * pravý zadní reproduktor * levý zadní reproduktor Repro konektor Číslo vývodu 1* pravý zadní +, modrá 2* pravý zadní -, modročerná 3* pravý přední +, šedá 4* pravý přední -, šedočerná 5* levý přední +, zelená 6* levý přední -, zelenočerná 7* levý zadní +, bílá 8* levý zadní -, bíločerná http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm Upraveno Srpen 28, 200817 r od sajfa
Srpen 28, 200817 r tak sem se koukal a právě tyhle sem přehazoval a nejde dálkovej centrál... nejde centrál a rradio drzí paměť? to by na sebe nemělo mít návaznost podle toho mojeho návodu co jsem sem hodil jako posledni prispevek, mozna uz nekdo bastlil s elektrikou v tvem aute, doporucuju projit cestu drátu od centrálu kam jdou
Srpen 28, 200817 r Autor jj,bud radio de i bez klíčku a nejde dalkovej bo naopak....taky sem čuměl,protože to na sebe nema navaznost...no a s tim kablem od centralu...to nevim jestlu najdu:D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.