Petr Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Ahoj všici, včera večer se tu řešilo skrývání vlákna, ve kterém se upozorňovalo na nekorektní nabídku jedné nejmenované firmy . Protože i tato firma zde měla (jak jsem pochopil z textu) údajně nějaký reklamní banner, požadovala na oplátku stažení kontroverzních témat, k této firmě se vztahující (na toto upozornil zvláštním příspěvkem TomasB, za čož díky Na jednu stranu chápu, že nelze si nikdy 100% ověřit, kde leží pravda (jak to vše ohledně prodeje a nákupu bylo), na druhou stranu se však domnívám, že taková cenzura ve smyslu "dám peníze a skryjte to, co o mě píšou nepěkného" se mi NELÍBÍ. Na druhou stranu je toto diskusní forum ideálním místem poukázat na nekorektnost rádoby podnikatelů, na nekalé praktiky a zatajování důležitých informací ohledně prodeje a nákupu auta. Přece jen si auto za stovky tisíc Kč nekupujeme každý den a nebo týden a každá informace JAK NENALETĚT NEPOCTIVCŮM se prostě hodí - ať už jde o stáčení km, slepování aut z několika ks, trestné činnosti a nejasného či jinak kontroverzního původu.. V civilizované Evropě se jedná pokaždé o tr. činy, v našem Čunkystánu jde však max. o přestupky a jediný bič, který u nás na podobné na nepoctivce funguje je tzv. mediální "vláčení".. Bohužel. Takže nebojme se ukázat na nepoctivce, a zároveň vyzdvihněmě tučným písmem "NAHORU" všechny ty mezi námi, kteří se chovají korektně, jejich nabídka je jedinečná a v duchu fair-play! Proto bych chtěl založit toto téma s výzvou k administrátorům a provozovatelům Fora, že rád ze svého pošlu finanční příspěvek na chod tohoto vynikajícího fora, místa, kde jsou v drtivé většině moc fajn lidi, spojující stejná věc: stejná značka auta a láska k motorům jako takovým. Vidí-li to někdo stejně nebo podobně, bude to jen dobře, abychom nemuseli nyní nebo v budoucnu čelit jakémukoliv podobnému vydírání, které jest výše uvedeno. Takže když provozovatelé fóra usoudí, že peněz na provoz není nikdy dost, rád přispěji. Stačí sem napsat číslo účtu pro převod peněz. Jako variabilní symbol platby by se mohlo dát číslo registrace člena zde na foru nebo do poznámky pro platbu uvést svůj nick.. Díky všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 tak myslím,že Petr to napísal výstižne a ak to prejde tak tiež rád prispejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Mno ona uz tu je spousta lidi co na chod fora, konretne na HW prispela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Mno ona uz tu je spousta lidi co na chod fora, konretne na HW prispela Máš pravdu Michale, téma jsu našel Je to toto??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=pomozte Sle na konci vlákna už bylo napsáno, aby se nepřispívalo (autor Pesu). Rád bych se ještě přidal, částku bych nyní rád určil hlavně na jeho nezávislost, příp. kamkoliv jinam, dle uvážení adminů a provozovatelů. jen aby se nemuselo ustupovat podvodníkům.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Petr: No jo to dáš kilo ty a ostatní se na to vydlabou. Fórum nikdy nemůže být nezávislé na reklamě. Reklama tu prostě bude vždy. Pak už je tu jen morální otázka pro provozovatele jestli mu stojí za to podporovat takového člověka. Jestli by se nenašel lepší seriozní zadavatel reklamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Petře,je to přesně to o čem jsme se bavili včera, bohužel už si to nikdo nepřečte, ale máš mojí plnou podporu. Možná zkus přihodit hlasování kdo je pro podporu členy a kdo radši bude mít reklamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Bez reklamy to je scifi Lidi vy to prostě nechápete. Jediné řešení možná domluvit se s Pticou, že koupíte Noskův prostor, že přeplatíte pana Noska a místo jeho reklamy se bude zobrazovat váš banner ( třeba Kupškodu mě podvedl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Petře,je to přesně to o čem jsme se bavili včera, bohužel už si to nikdo nepřečte, ale máš mojí plnou podporu. Možná zkus přihodit hlasování kdo je pro podporu členy a kdo radši bude mít reklamy to je docela zajímavý nápad.. Já bych to nechal asi tak i tak: reklamní banner jen na zvážení adminů a provozovatele, ale ten finanční příspěvek bych nedával nějakým povinným všem.. Prostě kdo chce poslat příspěvek, tady je číslo účtu (například), kdo se chce jen vézt (zdarma) nevadí to.. Stejně si troufnu tvrdit, že ti, co sem chodí rádi, příspěvek prostě dají a když vlastníme všechny ty Octavie, Fábie, Roomy etc., tak NEJSME ŽÁDNÉ SOCKY, které by "skolil" symbolický příspěvek např. 100,-/rok/plátce za tu naší nezávislost.. Co myslíte Vy všici??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Bez reklamy to je scifi Lidi vy to prostě nechápete. Jediné řešení možná domluvit se s Pticou, že koupíte Noskův prostor, že přeplatíte pana Noska a místo jeho reklamy se bude zobrazovat váš banner ( třeba Kupškodu mě podvedl) Zabijáku to už je něco jako způsob vyhlášení války.. A to si tu nikdo nepřeje.. Spíše jde o eliminaci a minimální prostor nepoctivcům, kteří se nechovají korektně.. kdž jim to kdekoliv jinde strpí, jejich problém, ale proč si nechávat platit od těch, kterým často mnoho z nás naletělo??? I když to není ryze můj případ, s těmi podvedenými jaksi soucítím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) Ad ještě ty částky: 100,- do OctaviaClubu a 100,- na chod Fóra dává ročně v součtu 200,- A to je v přepočtu cca 6 piv (mých oblíbených Pillsnerů Urquelů - a to jaksi - když je žízeň - vypiju na 1 párty za večer Takže 200,- dám bez mrknutí oka.. Editováno: 30. Srpen 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 S tou reklamou je to takový rozporuplný...nevím kolik stojí umístění baneru sem, ale prostě prachy na provoz jsou potřeba. Když bylo potřebovat sehnat prachy na HW tak sem taky přispěl...proto si myslím, že třeba 100,- ročně na forum, neni svět a šlo by to udělat...myslím že záruku, že se to tu nebude dal dít nikdo nedostane, ale myslím že sem chodí dostatek slušnejch lidi, tak bychom v tomhle mohli adminum věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 dej me tomu, ze forum ma 10000clenu a kazdy da 200kc, tak to dela 2 000 000kc, to si myslim, ze na chod fora by to stacilo i bez reklam a to by kazdy clen mohl dostat i siltovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Forum může mít klidně 10000 členů, ale kolik jich tu je skutečně aktivních? 1000????? nevim no, ale prostě lidi, kteří sem chodí rádi a nachazejí tu nejen rady, ale i super pokec s kamoši, tak tu stovku klidně obětují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Zabijáku to už je něco jako způsob vyhlášení války..A to si tu nikdo nepřeje.. Spíše jde o eliminaci a minimální prostor nepoctivcům, kteří se nechovají korektně.. kdž jim to kdekoliv jinde strpí, jejich problém, ale proč si nechávat platit od těch, kterým často mnoho z nás naletělo??? I když to není ryze můj případ, s těmi podvedenými jaksi soucítím! Tak místo té jeho reklamy takýto název to byl spíše vtip. Ale jako jedinou reálnou možnost vidím tomu komu jeho reklama vadí tak se složí a domluví se s pticou a zaplatí místo něho jeho reklamní prostor a ptica mu vrátí peníze a jeho reklama tam nebude. Fórum a stránky bez reklam to je prostě scifi. Peníze za reklamu dohromady nedáte 80 lidí (tolik přispělo minule) z fóra dá 100vku tak to možná sotva ptica zaplatí hosting na rok natož aby se mu něco vrátilo za práci kterou nad tím udělá. Dělat stránky není prdel stojí to hafo času hafo práce...... a bez peněz z reklamy to prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Tak místo té jeho reklamy takýto název to byl spíše vtip. Ale jako jedinou reálnou možnost vidím tomu komu jeho reklama vadí tak se složí a domluví se s pticou a zaplatí místo něho jeho reklamní prostor a ptica mu vrátí peníze a jeho reklama tam nebude. Fórum a stránky bez reklam to je prostě scifi. Peníze za reklamu dohromady nedáte 80 lidí (tolik přispělo minule) z fóra dá 100vku tak to možná sotva ptica zaplatí hosting na rok natož aby se mu něco vrátilo za práci kterou nad tím udělá. Dělat stránky není prdel stojí to hafo času hafo práce...... a bez peněz z reklamy to prostě nejde Ono to Zabijáku nebylo myšleno tak, že by se vyloučila placená reklama obecně, ale na provozovatelích je, aby velmi pečlivě zvážili, přistoupit na takovou KONTROVERZNÍ reklamu, když se tu objeví několik příspěvků v souvislosti s nekorektním obchodem nebo přímo okradením či podvedením v čemkoliv.. Toto si musí provozovatel rozmyslet sám, jde-li mu jen o peníze NEBO (a to je pro mne důležitější) o SPOKOJENÉ NÁVŠTĚVNÍKY, KTEŘÍ SEM CHODÍ RÁDI, DÁVAJÍ DO PLACU ZDARMA SVÉ RADY, TIPY, NÁVODY, ZKUŠENOSTI aby jejich miláčci jezdily bez problémů, pokazíli se kdykoliv cokoliv,aby si to zkusili opravit sami a nemuseli hned pádit do servisu za XXX tisíc Kč.. Peníze prostě podle mého soudu nejsou všechno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Provozovatel si to již rozmyslel a reklamu sem dal . Takže jediná reálná možnost je ta co jsem napsal. Prostě kapitalismus. A nebo ta že si to provozovatel ještě rozmyslí a reklamu z morálních důvodů stáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Provozovatel si to již rozmyslel a reklamu sem dal . Takže jediná reálná možnost je ta co jsem napsal. Prostě kapitalismus. A nebo ta že si to provozovatel ještě rozmyslí a reklamu z morálních důvodů stáhne. Stáhne/nestáhne, na tom už nesejde.. Důležité je, že se obnovila vlákna, kde poškození lidé popisovali své negativní zkušenosti. A tak to má být Každý ať se sám rozhodne, co je pro něj rozhodující: samolibá reklama majitele (papír, internet a data snesou všechno) anebo osobní NEGATIVNÍ zkušenosti dalších přispívajících.. Domnívám se, že kdyby byl poškozený jeden, nebylo by to tak směrodatné jako to, že těch poškozených je více. A tak chyba nekorektního jednání bude pravděpodobně spíše na straně majitele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Petr: Přesně! Naprostý souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Dost dlouho mi trvalo, než jsem pročetl toto vlákno. Udivilo mě, že se najednou vlákno ztratilo. Ač nejsem jedním z poškozených, zajímalo mě to a zajímá dále. Jsem schopen si představit, jak na tom asi jsou a co je to muselo stát nervů . Já osobně se připojuji k těm názorům, kteří nesouhlasí s reklamou na výše uvedenou firmu na těchto stránkách. Osobně nemohu soudit, co je a není pravda. Ale každopádně těch nespokojených majitelů aut je tady více, což o něčem svědčí. Pokud by se rozhodlo o příspěvku na provoz tohoto fora, jsem pro a jsem připraven poslat penízky na účet. Někdo tady napsal, že bohužel naše soudnictví je v tomto ohledu dost nespolehlivé, vše trvá moc dlouho. Souhlasím. Pokud se někdo rozhodne k tomuto kroku, musí se obrnit trpělivostí, a navíc pořád nemá jistotu, že vyhraje. To je jeden důvod. A druhý vidím v tom, že takovýto spor se dost prodraží. Soudní výlohy, právnické úkony, ušlý výdělek, znalecké posudky, znalečné a podobně. A lidé výše uvedeného ražení na toto spoléhají. Přece nebude někdo takovej blázen, aby šel do sporu, kterej ho bude stát pěknej balík, a nemá jistotu, že se mu vynaložené peníze vrátí spátky. A to se týká jakéhokoliv problému. Taky tu někdo psal o hromadné žalobě. To je taky zpúsob. Ale nikdo už nedal konkrétní kontakty, aby těch lidí bylo víc. A možná by se tady někdo z těch poškozených chtěl přidat. Já z těchto důvodů mám toto docela dobře vyřešeno a jsem schopen jít do sporu klidně i o 10000,-Kč. A je mi jedno, jak dlouho to bude trvat. Když mám jistotu, že jsem v právu, stojí mi to za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) Bez reklamy to je scifi Lidi vy to prostě nechápete. Jediné řešení možná domluvit se s Pticou, že koupíte Noskův prostor, že přeplatíte pana Noska a místo jeho reklamy se bude zobrazovat váš banner ( třeba Kupškodu mě podvedl) spěchal jsem a napsal jsem to blbě. Samozřejmě, že s reklamou, ale v nějakých rozumných mezích aby nebylo forum závislý na peníze od člověka který několik členů podvedl a o dalších asi jen nevíme. Neboj, řekl bych, že obchodu rozumím víc než ty takže mi je jasný, že bez reklamy to nejde, ale pokud DOBROVOLNĚ a V DOBROVOLNÉ VYŠI členové přispějí podstatně na chod serveru tak pak nebude Ptica muset brát reklamu od každého kdo má zájem. Editováno: 30. Srpen 2008, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Jo souhlas, přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Provozovatel si to již rozmyslel a reklamu sem dal . provozovateli třeba jen nezbylo nic jinýho než tu reklamu vzít, pokud by nemusel brát každýho díky členům možná by to ocenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) Petr81: Tak to si nemyslím že to bylo zrovna z nouze . Reklamy tu je dost. Myslím si že prostě byla zajímavá nabídka a proti tomu stálo na druhé straně možná trošku svědomí? Nabídka se asi zdála být lepší. Ale myslet si že pomužou dobrovolné příspěvky je iluze. Navíc se ani nedivím že toto nezavedl protože už vidím jak přispěvatelé prudí že chtějí toto a toto že si za to vlastně svím přispěním zaplatili.......... že se jim nelíbí toto a toto........ a proč mám varování přispěl jsem na provoz.... bla bla bla bla vždyť to znáte Stačí co se tady občas objeví za hlášky ke klůbum Editováno: 30. Srpen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Ale myslet si že pomužou dobrovolné příspěvky je iluze.Navíc se ani nedivím že toto nezavedl protože už vidím jak přispěvatelé prudí že chtějí toto a toto že si za to vlastně svím přispěním zaplatili.......... že se jim nelíbí toto a toto........ a proč mám varování přispěl jsem na provoz.... bla bla bla bla vždyť to znáte Stačí co se tady občas objeví za hlášky ke klůbum A to si zase Zabijáku nemyslím Když tento příspěvek je a bude brán jako DOBROVOLNÝ, tak se samo sebou rozumí to, že na oplátku nic nečekám (viz dobrovolné vstupné na vesnickou pařbu, například Takže šup sem s číslem účtu, myslím že PTICA pak v budoucnu bude mít snazší rozhodování, jaký banner vzít a jaký ne. Ostatně malá lekce z obchodní strategie (živí mě to mluví jasně : reklamní banner, spojený s negativní diskusí k výrobku je kontraproduktivní. Volně přeloženo "vyhozené peníze".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) To byla doba než jsem to všechno přečetl. V podstatě mají pravdu všichni, ale schrňme to: 1) bez reklamy to nejde - kolik asi stojí nebo přispívá zrovna ona kntrovezrzní osoba/firma -Kup Škodu? 2) sbírka na chod bez reklamy - viz bod č1. - sbírka by mohla pouze eliminovat "nežádoucí" reklamu od "problematické" firrmy 3) sbírka pouze na bázi dobrovolnosti bez stanovaní min. ale i max. částky - každého věc kolik kdo dá 4) nepranýřování členů, kteří třeba nechtějí nebo nemohou přispět - anebo o té možnosti přispět se ani třeba nedozvěděli 5) kontrola na vybranými finančními prostředky - doložený ůčel použití 6) sdělení, kolik vůbec zde stojí reklama - velikost baneru - čas po který tu je atd. Pak si myslím, že by neměl být ze strany nikoho zásodní problém nějak se na chodu finančně podílet.... co vy na to? Z mé strany nebude žádný problém...:-) Editováno: 30. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.