Wittmann Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Praskat to bude taky proto, že každá část se vlivem teplot bude pnout jinak...Jedině....pokud by to byl soudruh ze Sovětského Svazu, nebo příbuzný Chucka Norrise, tak ji udělá novou i z jednoho, nebo dokonce i ze žádnýho kusu pokud je každá část ze stejného materiálu a jsou spojeny v celé délce, tak k žádnému odlišnému pnutí nedochází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Wittman... tak výztuha ze spoda je samozřejmostí...ip odle fotek co sem viděl jak to maj lidi udělaný to má vystužené každý...jinak opravdu neplanuju nechat dělat celou kapotu jako jeden kus...to fakt nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 pokud je každá část ze stejného materiálu a jsou spojeny v celé délce, tak k žádnému odlišnému pnutí nedochází No i kdyby byl stejný materiál a stejná síla, tak při snaze o provaření celé délky spoje se to vyhřeje a zkroutí... Výztuha to taky neřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 No i kdyby byl stejný materiál a stejná síla, tak při snaze o provaření celé délky spoje se to vyhřeje a zkroutí... Výztuha to taky neřeší kurňas chlapi nezlobte. Samozřejmě, že pokud to vezmu zleva doprava, tak se to celé stočí do vrtule. Musí se to nejdříve nabodovat, pak body postupně zahustit na cca 5 cm a pak je spojit krátkými sváry. Myslím, že tohle každý svářeč ví. Princip svařování v celé délce je vidět např. zde http://www.renault4.co.uk/gordini-rear-body-repair.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 takže abych to upřesnil...ve třech autoklempírnách v praze mi řekli že se do prodloužení kapoty nepustí...po shlednutí kapoty a zavírání usoudili že kapote je příliš slabá a i při vystužení mi nezaručí že to dříve či později nepopraská...dale bylo naraženo na to že zavírání bouchnutím je dosti neštastně vymyšleno..ovšem jako více věcí na fabii... ..když to schrnu..pokud si to neudělam sam, a jako že to neumim..tak se do toho prostě nikdo nepustí...musím se spokojit s mračítky od miloteku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 tohle opravdu není zakázka pro klasickou autoklempírnu, ty bys potřeboval maníka co vyvařoval tuhle 120 :-) http://www.tuningscene.org/pictures_tscars...AK47/popis.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 jo tu škodovku už sem někde na srazu viděl..fakt bombička no..ale myslim že ten maník by na mě asi čas neměl...bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 AK47 už jsem viděl jak se stavěl..ale některý fotky jsem neviděl bets...ten týpek je prostě machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 jojo tenhle rapid je docela profláklej a je to hustá práce,...myslím že se o něm dá něco sehnat i někde v archivu ČT, že o něm byla reportáž v nějakym pořadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 klucí, dost OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmirda Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Čau hoši. Jestli chcete tak vám kapotu prodloužim, O víkendu sem to dělal Jimsovi. Takže se ho můžete zeptat. Dělam i 5 dveře nebo kliky. Na ceně se domluvíme. Nemusí to bejt Škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 napiš odkud jsi, mohlo by se hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 můžeš hodit detail foto napojení zespoda? kolik za mračení výřezu pro RZ na pátejch vratech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmirda Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 napiš odkud jsi, mohlo by se hodit Sem z Cheznovic. okr Rokycany - Plzeňský kraj dávam odkaz na mapu je to 5 km od D5 http://www.mapy.cz/#x=131583123@y=13489858...99461_145639297 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmirda Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 můžeš hodit detail foto napojení zespoda? kolik za mračení výřezu pro RZ na pátejch vratech? Pohled odspodu nemam. Ale neni tam co vidět. Zavařený je to po celé délce. Žádný výztuhy sem nevařil jak tady spousta lidí píše. Ani neni kam si myslim. nad světla se nic nevejde, a pokud nechceš rozřezávat masku tak tam taky ne. Maska je tam daná bez úpravy, jen je vylouplej znak. Ty zadní vrata? Řekněme za 1000(pokud je chceš zavařit celý). Bez kitování, protože to je hrozně pracný, a pak dyž ti to praskne tak to bude na mě. Bude lepší když ti to zakitne lakýrník. Navíc já lakýrník nejsem ,takže se to pak tomu co ti to bude lakovat nemusí líbit a bude to třeba předělávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 tady je lepší pohled na první navaření..je to od Tmirdy...ta kapota je moje a velmi se to povedlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 kdybych ještě měl fabku, tak jsem k tobě zajel, ale ne tak brutálně, jen decánko zavařit a se zadníma vratama by jsi se u mě taky vyřádil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 ještě jedna věc..jak Tmirda opdpovídal na ten příspěvek..i na te kapotě odvedl dobrou práci..ovšem jak řekl..nei lakýrník...člověk co mi to bude lakovat to stříknul plničem ...a hned vylezlo par mušek..které si ovšem musí doupravit lakýrník před stříknutím barvy a laku...co se týče klempířiny to bylo na sto prcent hotové... jinak před všemi děkuji tmirdovy...jediný člověk který se nabídl a dotáhl to do konce...a to že mě s tim prodlouženim par firem vyhnalo..že to dělat nbudou... DIKY... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmirda Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 kdybych ještě měl fabku, tak jsem k tobě zajel, ale ne tak brutálně, jen decánko zavařit a se zadníma vratama by jsi se u mě taky vyřádil Čau, jak sem psal nedělam jen škodovky. Takže jestli budeš někdy něco chtít klidně se ozvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 tady je lepší pohled na první navaření..je to od Tmirdy...ta kapota je moje a velmi se to povedlo.. A co nějaká finální fotka by nebyla? Mám to v plánu tak by mě zajímal výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Mates: viz výše příspěvek č. 36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 tady mate fotku ve den..omlouvam se za kvalitu...je to mobilem..a navíc auto jke špinavé..pořad tu poprchává..hruza počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmirda Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 A co nějaká finální fotka by nebyla? Mám to v plánu tak by mě zajímal výsledek. Čau. Jak si to navrhneš je na tobě (myslim tvar,délku) Jimsovi sem to dělal podle fotky kterou mi poslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 taak tady je finále..prodloužení od Tmirdy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Nevyzerá to práve najlepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.