VRBIC Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 tak konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 A aby nikdo neřek, že jsem si tam jen válel šunky tak sem hodim i mojí jízdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Dokonce jsem se v neděli dostal i přímo na okruh - foto není úplně ideální, ale jel jsem tak rychle, že to ten telefon nestíhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Fotek mám plno, ale nebudu to sem zbytečně vkládat . Doufám, že jsem vám trochu přiblížil atmosféru suprové akce . Příspěvek byl jedinej od Frenkyho , tak snad to zajímalo i ostatní a nedával jsem to sem zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.