jozkokubik Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 zdravim potreboval by som rau od vas.vozidlo skoda octavia 2002 pomoc radio symphony .chcel by som sa opitat mamkabel na auto,mal som radio samphony ktore komunikovalo s pristtrojovkou maxidot na oristrojovke mi pisalo vsetko ako na radiu kupil som nove symphony ale a mp3 a nekomunikuje mi ani s pristrojovkov ani multifunkcnym volantom,treba to nejako vsetko zladit?za pomoc vopred dakujem s pozdravom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 napiš označení původního rádia (hlavně koncový písmeno) pravděpodobně bude "C" tz že máš na zadním mini isu konektoru (zelené barvy) napojeny 4 dráty a ty potřbuješ 2 x CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozkokubik Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 ok pojdem do auta a zistim to napis mi tvoj mail ja mam jozefkromka@zoznam.sk a tu mi to posles dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 co mám poslat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.