Publikováno Duben 20, 200817 r Zdarec :help: Chci si kupovat Octu 1.8 T :kuk: Mam ji sestavenou a chci si ji objednat teda novou Tetka me nekdo pls reknete jakej je rozdil v motoru pomineme vykon ten vim Je tam vetsi turbo bo jak . Sem z toho nejak zmatenej nebo je to jen zalezitosti firemniho softveru. Nevim Jsme z toho LAMA Sory za blbej dotaz . :help: Myslim tim 1.8T a 1.8T RS
Duben 20, 200817 r Je tam rozdiel v riadiacej jednotke rs ma dve lambdy viac cidiel ine turbo el plyn prevodovku ale piesty ojnice blok motora atd su rovnake pokial som tu na fore dobre cital.
Duben 20, 200817 r Autor Jakub skodik sa mi zda ze to tu rozpisal presne zoznam. Skus pohladat JJJ dikes zkusim oki uz to nekdo predelaval ?
Září 7, 200816 r Zdravim, zajimal by mě rozdíl mezi temito motory. Jestli se liší jiným turbem nebo jen uprávou řídící jednotky. ? díky
Září 7, 200816 r konstrukcne su to tie iste motory,lisia sa inym plniacim tlakom turba a inym softwerom ECU.aspon tak som to cital na nete..http://www.autotrade.sk/Skoda-octavia-rs-prezentacia.asp
Září 8, 200816 r Jiné turbo, jiné vstřiky, jiná řídící jednotka, větší průměr výfuku. Turbo k04 ze 165 kW nelze - respektive lze, ale pak jiné svody, jiný 1. díl výfuku a jiné potrubí na přívod a odvod oleje a vody. Nebo turbo 165 kW v provedení jako je normální - VW nedodává - horko těžko někde seženeš.
Září 10, 200816 r mám dotaz jak sedím v autě a nastartuju tak slyším fakt slabě něco jakoby tikání nebo lupkání a po asi 4s to přejde, jako všechno mám v pořádku ale zajímá mě co to je , jsem takový že rád vím co to dělá???
Září 10, 200816 r mám dotaz jak sedím v autě a nastartuju tak slyším fakt slabě něco jakoby tikání nebo lupkání a po asi 4s to přejde, jako všechno mám v pořádku ale zajímá mě co to je , jsem takový že rád vím co to dělá??? nedělá ti to uhlíkovej filtr, je to slyšet od motoru nebo s kabiny
Září 11, 200816 r ještě bych chtěl do mojeho motoru 1,8T 110KW dát větší vstřiky a palivovou lištu, pomohlo by to trochu přidat výkonu???
Září 16, 200816 r Pokud das vetsi vstriky a nechas seriove turbo, tak to pojede jen a jen hur. A sw ti na to taky nikdo neudela.
Září 18, 200816 r RS i některý 110kw verze maj tzv napínák vaček, kterej ovládá časování sacích ventilů. AGU a starší 1,8T toto nemaji. Maj taky malinko větší spotřebu a sou v emisní třídě Euro3 oproti ty s napínákem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.