Sinius Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 ačkoliv se v Liberci začíná pěkně zatahovat, tak se na všechny moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 dnes ráno -1°C, kdo bude spát taky pod širákem? Ty zas stejne budes nasaklej spiritusem,jak houba,takze Ti bude teplo a ani neumrznes,tak se nemas ceho bat.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak konečně mizim z worku, po pul 4 budu v Turnově na busáku /kdyby tam byl náhodou někdo dřív/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 ACD: takÿ tsm budu dříf, tak se těším na viděnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Hlavně drtiče mrazu sebou já už je mám v batůžku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 batůžek musím teprve zabalit kořku žádnou neberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 To zase budem mít v Praze nablito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 neboj, budu podávat on-line zpravodajství jako tn.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Stačí reporty po hodině, výpis kdo si co (koho) kde kdy "odložil", netřeba Zejtřek ještě nevím, ozvu se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 budu reportovat příspěvky, vždy v celou jj zítra se ozvi a stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 No co dodat, srazík fajnovej a páteční komorní atmosféra (kterou si někteří nepamatují, jiní to celé prospali, problili...) slibovali prima zážitky. já zcela výjimečně nepatřím ani do jedné cílové skupiny. Již cesta na sraz mě trochu děsila. Spotřeba 12 litrů, jistě uznáte není nic moc. V pátek byla večer skakra zima, ale zahřívali jsme se jak jsme uměli a zobáky nám narostly. Nějaká ta pivka a kořky proběhly v hospodě a pak v kufru (baru) nejmenované OII combi, jejíž majitel si pamatuje velký kulový Sobota ráno byla opět pod mlhou vodníka Kebule a jistě někde v poli (kam se Vorlajz bál vjet scoutem) byl Rákosníček. počásko se k polednímu umoudřilo a pumlíč se na nás koukal a ohřál vzduch. Děkujeme Liborovi (dědkovi Olinovi) za uspořádání a pěknou památku na sraz. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Jooooo cestu zpátky jsem zládnu s lehkou nohou za 6,2 .... sraz super. Vnitřní vytápění taky jen kurňa Pentadius zoceleny moravak to nejak neunes co se tyce Dakieho to se nedá komentovat to se musí vidět :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Ještě že jsme ten kufr měli úžasně osvětlenej těma ledkama, že jsme našli všechno potřebný. Dakie do toho doroste, ale aspoň jeho doprovod držel krok, když už hlavní zástupce za EDT pro páteční večer totálně zklamal Jinak taky děkuju Olinoj za hezkej srazek a za to že jsem mohl získat svůj první (a asi i poslední) pohárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Díky organizátorům a zúčastněným za fajn pohodovej sraz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 (editace) Jo pohárek je super. Taky muj prvni a chci zamakat na aute aby nebyl posledni Jako nej ucastnika srazu bych navrhoval Klacu jun. a doufam ze až bude chodit s tatou na forun nezabavi mi nick. Editováno: 25. Říjen 2008, autor: Mates_XIV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 tak i já se připojím a asi za všechny kluky se Superbama /přijelo nás 9 a to není špatně / pohodový srázek dík dědku Oline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 (editace) Par fotek z patku : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...025#entry905630 Editováno: 25. Říjen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 K srazu nemusim nic dodávat, prostě paráda.. tady sou fotky..: http://uloz.to/879815/foto-sh.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Byl jsem jen dnesk na skok a "rychlej" obídek od "příjemný" obsluhy, ale i tak fajn, dokonce i zadarmo jsem do kempu mohl s Fordem vjet a i pohár jsem málem měl (to byste ale k tomu vjezdu už asi nerozdejchali ), potkal se se starýma známýma, poznal Dakieho a slečnu, viděl Pentadiuse bílou Fabuli (Mareček dle Dakieho ješte hajinkal ) atd atd, fajn odpoledne, odjeli jsme s Miu před osmičkou, tvrdé jádro zdárně podlévalo večer a dorazil opět i Libor (PTiCA), mimi ještě prej počká jestli do pondělka nebude lepší počásko Takže dík všem, rád jsem vás zas viděl (resp. vaše káry v některých případech ) a doufám, že u Bobiků proběhl morčecí porod v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 jj, všechno v pořádku, alespoň na bráně jsme se potkali. Bodejť by Daki nebyl svěží, když hajal dobrejch 12 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 take se pridam ke kladyn ohlasum,mylsim ze super sraz pohoda atomsfera asi tak jak bych si predstavoval sraz teda kdo toho pocasi to se umoudrilo az odpo ale pohoda super srazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Byl jsem jen dnesk na skok a "rychlej" obídek od "příjemný" obsluhy, ale i tak fajn, dokonce i zadarmo jsem do kempu mohl s Fordem vjet a i pohár jsem málem měl (to byste ale k tomu vjezdu už asi nerozdejchali ), potkal se se starýma známýma, poznal Dakieho a slečnu, viděl Pentadiuse bílou Fabuli (Mareček dle Dakieho ješte hajinkal ) atd atd, fajn odpoledne, odjeli jsme s Miu před osmičkou, tvrdé jádro zdárně podlévalo večer a dorazil opět i Libor (PTiCA), mimi ještě prej počká jestli do pondělka nebude lepší počásko Takže dík všem, rád jsem vás zas viděl (resp. vaše káry v některých případech ) a doufám, že u Bobiků proběhl morčecí porod v pořádku Ani jsi se nerozloučil grázle člověk si odskočí pro tekutý chléb a ty zmizíš..... Jinak jste přišly o dost.........s kolegou Klácou jsme za to trochu vzaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 pár fotos na jedné je majitel modrého fordu a Kláca jr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Malej Kláca je bourák a v sobotu vstával dokonce dřív než jeho tatínek, který své probuzení s pohledem na ty svěžejší okomentoval slovy: "jděte do prdele" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 výbornej srázek, bohužel z pátka si nic nepamatuju ani nevím po čem sem se tak zbořil a 12 hodin sem nespal, sice nevím v kolik sem zalehl, ale co sem slyšel, tak až někde v 11 a v 8:46 mě vytáhli z postýlky až na tu zimu pohoda! díky Olinovi za pohárek, kartička bohužel opět nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky