Hrábě Fernétti Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 (editace) dnes ráno -1°C, kdo bude spát taky pod širákem? Tě vezmu pod postel když nebudeš moc vyvádět v noci !!! Tak v mládí ses naučil a teď už víš že se litr ferneta nedá stáhnout naráz !!! Editováno: 24. Říjen 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 naráz rozhodně ne, ale litr toho bylo. Od tý doby ani panák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak to já ho pil hlavně před 5ti rokama - a stálo to za to !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Daku: 16:20 na dálnici na tý Benzině? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Bobik: já chrápu pod širákem (skoro) ale jestli bude takováhle kosa tak potřebuju sehnat někoho kdo mi nechá ráno čuchnout startovacíma kabelama k baterce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 tak si vezmi kabely a ráno tě už někdo nastartujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Kabely mam to je no-problem, jen doufám že se pak najde nekdo ochotnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 moje Zelená ti ráda poskytne životadárnou energii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 ACD: proč chodit k zelený, budem stát vedle sebe, tak ti helfnu ne bobik: jj, v 16:20 zatím platí! pokud budem mít zpoždění, zavolám!!! ale to se doufám nestane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 (editace) No sem rád že se hlásíte oba, aspon si budu moct vybrat Dakie: zpoždění nebude, nikdo takovej tohohle jména s náma nejede a nezapomen si židličky, já mam jenom 2 tak aby ste se pak o tu jednu neprali Editováno: 24. Říjen 2008, autor: Art Car Design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 ty woe židličky já je mám na Vyskři, tak to nestíhám asi si vezmu křeslo od compa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Ještě že myslim za tebe co? už vidim jak to dopadne, tobě sem je ted připoměl tak si je vemeš a já přilítnu domu a pulku věcí zapomenu i včetně těch židliček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Sejis: 11 Supů? Panejo, že by se ti konečně povedlo nějak poštouchnout členy a aktivně je zapojit do dění v S CLubu? těžko říci,ale je už zdravé jádro s chutí něco dělat,ba co více i se sejít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 stejně to vidím tak, že budem celou dobu sedět v hospodě, páč bude taková kosa, že venku nevydržíme! hlavně musím koupit baterky do foťáku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 asi tak, sedět budem imrvére v hospodě nebo v těch stanech, má tam topení, tak by to mělo bejt v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 musíme zabrat nějaký dobrý fleky v hospůdce doufám že obsluha bude lepší než na jaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Dakie: Technickej dotaz, jak to funguje v ty hospodě, vzhledem k tomu co máme nakoupeno k pití? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Daku. Letos na jaře byl dědek nejmilejší za ty roky Nepočítej s tím, že s jeho vstřícností tam budeš pít svoji kořku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 tak si to dětská užijte..já na vás budu myslet v teple kolbenky jak vám mrznou punďouři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 židličku mám, Honza Becher už vyspává v autě a čeká se na společnost ostatních. Auto je jen tak lehce ošplouchnutý, prdím na nějaký záření. Cpo dál co bych měl mít s sebou a nemám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 teplý spodní prádlo, spacák, rukavice, kulich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 (editace) Rukavice mam vychytaný, jen si je musim dát nahřát, údajně by pak měly drže 24 hodin danou teplotu, tak sem zvědav Jinak vypíšu propustku, utvořim Pracovní návodku a táhnu domu rychle opláchnout auto, naházim krámy do auta a frčim Editováno: 24. Říjen 2008, autor: Art Car Design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 tak na cca 16.00 jsem na otočku v Chabrech:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Daku. Letos na jaře byl dědek nejmilejší za ty roky Nepočítej s tím, že s jeho vstřícností tam budeš pít svoji kořku no tak jemu za alkohol platit vážně nebudu co si přivezu, to si tam budu pít dám si u něho max. pivsonka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Přeju Vám chlapci a děvčata, aby Vám vyšlo počasí a zadařil se sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky