stando Vloženo 12. Září 2008 Vloženo 12. Září 2008 Mám dosť vážnej problém. Počas dlhšej jazdy autem ( cca3 hod.) mi z ničoho nič zhasnú tluměné světlá. Ešte že mám mlhovky ale ne ni to samozrejme ono. Na druhý den mi zas tlumené světla fungujou. Tento problém se vždy opakuje. PROSÍM POMOŽTE! Citovat
olisoft Vloženo 12. Září 2008 Vloženo 12. Září 2008 Treba skusit premerat to. Moze sa niekde prehriat kontakt a "odpoji sa". (podozrenie na vypinac) Moze to byt aj odchadzajuca poistka. Uz sa mi stalo, ze poistka bola prerusena, ale len mikrotrhlinou, takze viedla prud a ked sa zohriala, tak nesla... Skus si naplanovat vyse trojhodinovu jazdu a ked zhasnu svetla, pomeraj, ci ide z vypinaca napatie na svetla. Citovat
RAZTY Vloženo 13. Září 2008 Vloženo 13. Září 2008 TOTO SE MI STÁVALO TAKY, VYMĚNIL SEM ŽÁROVKY A BYL KLID, ALE ZÁVADA MŮŽE BÝT KDEKOLI. JO JO ELEKTRIKA JE SVIŇA TAK TI PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ A PEVNÉ NERVY. Citovat
stando Vloženo 14. Září 2008 Autor Vloženo 14. Září 2008 Treba skusit premerat to. Moze sa niekde prehriat kontakt a "odpoji sa". (podozrenie na vypinac) Moze to byt aj odchadzajuca poistka. Uz sa mi stalo, ze poistka bola prerusena, ale len mikrotrhlinou, takze viedla prud a ked sa zohriala, tak nesla...Skus si naplanovat vyse trojhodinovu jazdu a ked zhasnu svetla, pomeraj, ci ide z vypinaca napatie na svetla. Ďakujem. Skusim to. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.