Přejít na obsah

rezonujuci plastovy kryt motora

bv12

Doporučené příspěvky

ja mam to iste zistil som to ked sa minil olej dame kryt dole a pozeram ze nieco mi nesedi a hele ulomena jedna nozicka co by ten kryt mala drzat ten kryt na ich konci by mali byt take akoby umele ciapky ktore by to mali redukovat, ak mas tu ciapku prec tak vlastne tam trieska to PVC ja to zatial neriesim aj ked ide mi to sem tam na nervy ale kedze vacsinou cestujem pekne v telpucku vnutri .... s muzikou .... tak to tak nevnimam....toz mi to az tak nevadi ..... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam to iste zistil som to ked sa minil olej dame kryt dole a pozeram ze nieco mi nesedi a hele ulomena jedna nozicka co by ten kryt mala drzat ten kryt na ich konci by mali byt take akoby umele ciapky ktore by to mali redukovat, ak mas tu ciapku prec tak vlastne tam trieska to PVC ja to zatial neriesim aj ked ide mi to sem tam na nervy ale kedze vacsinou cestujem pekne v telpucku vnutri .... s muzikou .... tak to tak nevnimam....toz mi to az tak nevadi ..... ;)

No mne rezonoval práve ten svetlosivý znak skodovky na plastovom kryte HTP. Bolo to cítiť hlavne na volnobehu. Zalepené - teraz pokoj.

Odkaz ke komentáři

No mne rezonoval práve ten svetlosivý znak skodovky na plastovom kryte HTP. Bolo to cítiť hlavne na volnobehu. Zalepené - teraz pokoj.

ten znak "pobehuje" tiez, ale hlavne ten cely kryt robi rachot ... rozmyslal som niecim to vypodlozit, ale kedze motor je horuci, neviem, co by som tam mohol dat, aby auto nevzblklo

Odkaz ke komentáři

ten znak "pobehuje" tiez, ale hlavne ten cely kryt robi rachot ... rozmyslal som niecim to vypodlozit, ale kedze motor je horuci, neviem, co by som tam mohol dat, aby auto nevzblklo

ja som dal pod znak univerzálny silikón. Opakovane pri demontáži, znova podlepím a je to ok.

Na hlavu, pod tú nožičku s gumou, som podlepil ešte jednu gumu priamo na hlavu a tiež ok. Nevibruje už nič. Ten plast je dosť labilný. :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...