dufado Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Potřebuji poradit, kdo tušíte, pomozte, díky: když startuji motor AGN 1,8 bez T, tak startér točí normálně, pak se vše jakože zapne, ale motor točí cca 2-3 sec jen něco kolem 100 ot/min (nevím přesně, ale vypadá to, jako když je motor naskočenej a leze z těch basových brumlavých otáček (sory za terminus technicus) do volnoběžných 900/min. napadlo mě slabá baterka, ale startér točí normálně. Nebo že by měla síly na nakopnutí jen tak tak a mate mě stále stejný zvuk startétru? Omlouvám se, pokud znalcům připadá můj dotaz idiotský:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrigo Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Ahojky. Měl jsem ten samý problém předpokládam pokud to dobře chápu a docela dlouho jsem se s tím trápil. Sice to bylo v RSku ale to není podstatné. A bylo to v čidle teploty motoru. Poznal jsem to ještě tak, že jsem třeba jel delší trasu ale ukazatel teploty motoru byl stále na nule. Zkus si toho všimnout. Snad to bude vončo. Hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.