Přejít na obsah

Startování s otáčkami na 100


dufado

Doporučené příspěvky

Potřebuji poradit, kdo tušíte, pomozte, díky: když startuji motor AGN 1,8 bez T, tak startér točí normálně, pak se vše jakože zapne, ale motor točí cca 2-3 sec jen něco kolem 100 ot/min (nevím přesně, ale vypadá to, jako když je motor naskočenej a leze z těch basových brumlavých otáček (sory za terminus technicus) do volnoběžných 900/min. napadlo mě slabá baterka, ale startér točí normálně. Nebo že by měla síly na nakopnutí jen tak tak a mate mě stále stejný zvuk startétru? Omlouvám se, pokud znalcům připadá můj dotaz idiotský:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahojky. Měl jsem ten samý problém předpokládam pokud to dobře chápu a docela dlouho jsem se s tím trápil. Sice to bylo v RSku ale to není podstatné. A bylo to v čidle teploty motoru. Poznal jsem to ještě tak, že jsem třeba jel delší trasu ale ukazatel teploty motoru byl stále na nule. Zkus si toho všimnout. Snad to bude vončo. Hodně štěstí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...