Publikováno Září 20, 200816 r Nevíte o šikovném a cenově přijatelném garážníkovi z Brna a okolí (vodní pumpa, spojka, tempomat apod. na Octu 1,8 ) Díky
Září 20, 200816 r Nevíte o šikovném a cenově přijatelném garážníkovi z Brna a okolí (vodní pumpa, spojka, tempomat apod. na Octu 1,8 )Díky servisuju na Táborské a jsem velice spokojen, kdyžtak se ozvy
Září 20, 200816 r Autor servisuju na Táborské a jsem velice spokojen, kdyžtak se ozvy Kde je to na té Táborské, prosím Tě a kontakt na člena Humla, náhodou nemáte? Díky
Září 20, 200816 r Já su spokojenej jak žaba!! co mám 4x4 ( rok a půl ), tak jsem tam měnil 2x olej, brzdovka, nějaká ta manžeta, olejoví vana proražená ......no prostě zkus .... aaaaaaaaa.bmp
Září 23, 200816 r O elektru nevím ale v RFauto ( Huml ) maj tým lidí co dělá prakticky vše od mechaniky přes klimi až k elektrice a karosařine.
Říjen 22, 200816 r Nevíte, jestli mi tam vymění i čídlo klimy..? = elektronika levněji jak v autorizáku? A pak ještě klimu doplnit resp. vyměnit ..? Auto je už po záruce..takže nevidím problémjezdit do neautoriz, kde zaplatím míň..?
Říjen 22, 200816 r Dle té mapy, když tam dojedu, je tam nějaká cedule servis, nebo tak něco? Nebo to je čistě pán soukromník, který opravuje jako 2. job?
Říjen 22, 200816 r Když už jsme u toho, nezapomínejte na to, že Škoda a určité druhy servisů má do 31.12. tzv. Šekovou knížku na různé druhy oprav u starších aut... Tlumiče, brzdy, výfuk a pak je tam 10% při zakázce nad 3000 Kč.
Říjen 22, 200816 r Technikus: jenže já mám autí jedno v záruce, druhé lechce po záruce.. Takže ta sleva by se na mě vztahovala až někdy v roce 2011..
Říjen 22, 200816 r dadacek: tak pořád lepší, jak starý auto, který není kde reklamovat a člověk jezdí akorát ze servisu do servisu. A co ty máš na novým autě vadné?
Říjen 22, 200816 r Technikus: hlavně tu klimu.. pak je ještě pár závad co vag hlásí, ale dá se s tím žít..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.