dufado Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Nevíte o šikovném a cenově přijatelném garážníkovi z Brna a okolí (vodní pumpa, spojka, tempomat apod. na Octu 1,8 ) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Nevíte o šikovném a cenově přijatelném garážníkovi z Brna a okolí (vodní pumpa, spojka, tempomat apod. na Octu 1,8 )Díky servisuju na Táborské a jsem velice spokojen, kdyžtak se ozvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Diselpower-člen HUML-moc dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Diselpower-člen HUML-moc dobrý to je pan odborník.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 to je pan odborník.... u něj jsem taky byl !! ..ulice Masná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 20. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2008 servisuju na Táborské a jsem velice spokojen, kdyžtak se ozvy Kde je to na té Táborské, prosím Tě a kontakt na člena Humla, náhodou nemáte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Já su spokojenej jak žaba!! co mám 4x4 ( rok a půl ), tak jsem tam měnil 2x olej, brzdovka, nějaká ta manžeta, olejoví vana proražená ......no prostě zkus .... aaaaaaaaa.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Huml 606278815 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Huml je opravdu odborník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 ano taky doporucuji humla.uz jinam nejezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 A umí to taky do elektriky a elektroniky motoru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Hmmm, to je dobrý vědet, díky kluci za reference ... hlavně aby to nebyl VUML Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 O elektru nevím ale v RFauto ( Huml ) maj tým lidí co dělá prakticky vše od mechaniky přes klimi až k elektrice a karosařine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Ahoj, má ta Táborská nějaký WWW, mail apod.? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 na Táborské mám jen tel: 608 / 823815 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Nevíte, jestli mi tam vymění i čídlo klimy..? = elektronika levněji jak v autorizáku? A pak ještě klimu doplnit resp. vyměnit ..? Auto je už po záruce..takže nevidím problémjezdit do neautoriz, kde zaplatím míň..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Dle té mapy, když tam dojedu, je tam nějaká cedule servis, nebo tak něco? Nebo to je čistě pán soukromník, který opravuje jako 2. job? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Když už jsme u toho, nezapomínejte na to, že Škoda a určité druhy servisů má do 31.12. tzv. Šekovou knížku na různé druhy oprav u starších aut... Tlumiče, brzdy, výfuk a pak je tam 10% při zakázce nad 3000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Technikus: jenže já mám autí jedno v záruce, druhé lechce po záruce.. Takže ta sleva by se na mě vztahovala až někdy v roce 2011.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 dadacek: tak to potom jo. Není nad nový auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Technikus: není, když jsou s ním furt problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 dadacek: tak pořád lepší, jak starý auto, který není kde reklamovat a člověk jezdí akorát ze servisu do servisu. A co ty máš na novým autě vadné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Technikus: hlavně tu klimu.. pak je ještě pár závad co vag hlásí, ale dá se s tím žít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.