plynař Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Nevíte někdo jak a kde na netu najdu adresu majitele podle SPZ-tky?,potřebuji po něm servisni knížku a zapomněl jsem si opsat adresu z TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 a ty nemáš ani TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 21. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2008 a ty nemáš ani TP? TP mám ale nový,protože ten majitel ho zapsal změnama adres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 tak si zajdi na úřad jestli by ti dohledali adresu bývalého majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 21. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2008 tak si zajdi na úřad jestli by ti dohledali adresu bývalého majitele To jsem měl taky na mysli ale myslel jsem jestli nejde najít někde na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 to si myslím že bohužel... vím že se šlo podívat jestli je u dané SPZ zaplacené povinné ručení, ale to je vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Nevíte někdo jak a kde na netu najdu adresu majitele podle SPZ-tky?,potřebuji po něm servisni knížku a zapomněl jsem si opsat adresu z TP. ty koupíš auto a nevíš od koho ? si ho vyhrál v kartách nebo co ? ty nemáš kupní smlouvu ? ty jsi nebyl kupovat auto u něj, že nevíš kde ho hledat ? nemáš na něj telefon ? neznáš jeho jméno ? pokud znáš jméno můžeš ho najít v tel. seznamu. pokud znáš číslo, zavolej mu. pokud víš kde bydlí, zejet za nim. pokud si to kupoval přez bazar, žádej o pomoc tam. jinak si klekni na kolena na dopravce popřípadě oběhej pojištovny. ale myslím si, že tu máme zákon o ochraně osobních údajů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Přesně tohle jsem chtěl napsat...nevíš jméno, nevíš číslo, nevíš adresu a to máš jeho auto. Takže seš buď úplně nebo tady jde o něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 21. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Přesně tohle jsem chtěl napsat...nevíš jméno, nevíš číslo, nevíš adresu a to máš jeho auto. Takže seš buď úplně nebo tady jde o něco jiného Já jsem to auto koupil přez výkupčího ze Škoda servisu a ve smlouvě je jméno toho výkupčího a on mi to asi těžko prozradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 škoda sevris a oni Ti nedali servisku?! Ještě divnější...si řekni výkupčímu, on původnímu majiteli zavolá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.