Jakub - škodík Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Ahoj, nenašel by se tu mezi námi někdo šikovný přes rádia, navigace, maxidoty, výměny a slazení řídících jednotek. Někdo jako je třeba Vaša v Prostějově, ale trochu blíž - tady z našeho okolí - Teplic, Mostu, Ústí n Labem, Chomutova, atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Tak v praze je Rolbar ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 V Ústí je nějaký pan Schneider zrovna mi dělal maxika do Octy.Jestli budeš potřebovat tak napiš v děčíně taky někoho znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 V Ústí je nějaký pan Schneider zrovna mi dělal maxika do Octy.Jestli budeš potřebovat tak napiš v děčíně taky někoho znám Supr, Ústí mam kousek, pošli mi please kontakt. Dík - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.