Paolo.007 Vloženo 5. Říjen 2008 Vloženo 5. Říjen 2008 Tak jsem se konečně dostal k fotkám, pokud bude někdo chtít zaslat více, napište mi SZ s vaším mailem a já to procpu přes úschovnu. Tady malá ochutnávka .... Citovat
Laras Vloženo 15. Říjen 2008 Vloženo 15. Říjen 2008 zde video. pokud bude jeste cas tak to udelam lepsi Citovat
vick Vloženo 18. Říjen 2008 Vloženo 18. Říjen 2008 Takže abych to dal dohromady tak díky kameramanům,organizátorům,střihačovi,babičce a jejim vdolkům,krásnému počasí i všem zúčastněným hercům a jejich kárám.A v neposlední řadě i našim lidovým vyprávěčům vtipů Mafymu a Sejisovi. Citovat
Mafy.007 Vloženo 18. Říjen 2008 Vloženo 18. Říjen 2008 (editace) ready ! Vick to popsal nádherně (dík Vicku !), Ty jses "Sejdiku" jen trošku a maličko spletl, vokradl jsi nějakou stařenku o medicínu a náhodou celej její krystýr jsis prdnul "do hnědky"... Chi,chi chi Měli by jsme spolu "požít", atˇpoznáš denní trénink "Krušnohorce" ! Pa a PRIMA neděli ! Editováno: 18. Říjen 2008, autor: Mafy.007 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.