Sejis Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 něco foteček od já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 sorry zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 japonští turisté v úžasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 chutnalo všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Tak jsem se konečně dostal k fotkám, pokud bude někdo chtít zaslat více, napište mi SZ s vaším mailem a já to procpu přes úschovnu. Tady malá ochutnávka .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 ... a samozřejmě panoramata !!! : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 něco málo ode mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 zde video. pokud bude jeste cas tak to udelam lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Takže abych to dal dohromady tak díky kameramanům,organizátorům,střihačovi,babičce a jejim vdolkům,krásnému počasí i všem zúčastněným hercům a jejich kárám.A v neposlední řadě i našim lidovým vyprávěčům vtipů Mafymu a Sejisovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 (editace) ready ! Vick to popsal nádherně (dík Vicku !), Ty jses "Sejdiku" jen trošku a maličko spletl, vokradl jsi nějakou stařenku o medicínu a náhodou celej její krystýr jsis prdnul "do hnědky"... Chi,chi chi Měli by jsme spolu "požít", atˇpoznáš denní trénink "Krušnohorce" ! Pa a PRIMA neděli ! Editováno: 18. Říjen 2008, autor: Mafy.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.