Tangerín Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 (editace) Nejspíš vyrazíme, tak mě zajímá, koho tam budu mít možnost vidět Odkazy: http://www.skodahome.cz/clanek/1085-pozvan...salon-brno-2008 http://www.tuningsalon.cz Editováno: 24. Září 2008, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Budu tam... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Zrovinka v sobotu jsem v práci, jinak to mám "za humny" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 na 90% tam budu jako řidič, čistič a prezentátor něčího auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 máme inventůru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Jdu dělat něco pro životní prostředí, škoda, že to končí v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 standis: jdete v kuklách s tyčema v ruce mymlátit prodejnu MC Donaldu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Bobik: To ne, to bych nedopustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Tak to je špatný Máro, jsem právě s tebou a Lugem počítal, ale Lugo taky nemůže Uvidíme, co ještě napíše pan Hrábě... Dobrý je, že se prej bude parkovat uvnitř areálu ale i kdyby ne, tak já se tam vždycky dostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 na 90% tam budu jako řidič, čistič a prezentátor něčího auta. A koho Lewise? Já jezdím od 9 do 20 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 na těch 90% jedu už v pátek dopoledne a jsem do neděle do rána. Hodnocení je něky v sobotu a vyhlášení v sobotu večer. Pátek mytí obrovský a leštění a v sobotu před hodnocením jen otřít od prachu. Uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 A kde budete spát nebo pařit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 nevím, bydlení zajišťoval Olin... v Brně jsem ještě nikdy nikde nechlastal (všechno je jednou poprvé) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Tak zachlastat s Váma půjdu rád přes den tam je kolik vstupný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Nevím, vstupný jsem se zatím nikde nedočetl snad to nebude velkej ranec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Bych si tak jistej nebyl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 (editace) nevím, bydlení zajišťoval Olin... v Brně jsem ještě nikdy nikde nechlastal (všechno je jednou poprvé) Tak zjisti kde budete spat (i když tomu spani osobne moc nevěřím) Editováno: 24. Září 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Hlavně napište kam půjdete pít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Už vím kolik za vstup -) základní (pro vás ) 150Kč za osobu -) zlevněné (pro mě ) 100Kč za osobu (ale i pro ostatní studenty či seniory) -) parkovné pro auto uvnitř areálu 100Kč Myslím, že pohoda, levnější, jak ve Vyškově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Tak to není tak hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Přidán ještě jeden odkaz, kde je víc info, vč. plánku co kde bude. jj vstupný úplně v pohodě a pokud bude chtít jet i sestra, tak to mám zadarmo úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 tak zítra v 11:00 odjezd z Prahy, hotel atd. ještě nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Bobik: hlavně dejte echo kam jdete pít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 já vůbec netuším, kde co a jak... když tam někde bude wi-fi tak sem písnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 wi fi tu je dost často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.