Mathias Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Takisto sa prideme pozriet ale jen na So dopoledne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Tjuninkovy svět žije tuning capem a tu nic.... Olin 4 Fíla 6 šmoula 3 radek jambor 1 Lewis(já) 4 šmoula - lupo 1 nevzdáleněj účastník šmoula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 A zítra tu ještě budete? Žebychom dali nějakej ten meet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Tjuninkovy svět žije tuning capem a tu nic....Olin 4 Fíla 6 šmoula 3 radek jambor 1 Lewis(já) 4 šmoula - lupo 1 nevzdáleněj účastník šmoula To jsou jako konečné výsledky? .... Já se prohlašuji za nejvzálenějšího účastníka této diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 nechapu jak se nemohl dostat s Lupem Šmoula do TOP 10,dokonce bych ho tipoval i na vítěze,a ono nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 takže fotky u nás (poslední tři dny pro mne byly hodně náročné - více v doprovodném článku na webu): http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=172 ochutnávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Podrobný článek bude pozdějc, tak jen něco v rychlosti: http://www.skodahome.cz/clanek/1087-tuning-cup-brno-2008 fotky: http://gallery.skodahome.cz/tuning-salon-brno-2008-g52 :skoda: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Oline, máš u mě velký mínus v celé galerii jsem nenašel jedinou fotku svýho auta A přitom stálo vedle Zetka Jinak jsem byl ten, co tě tam odchytl s tou slečnou, že chce malou samolepku škodahome, zrovna jsi běhal po place s foťákem a pak jsem ti ji platil u tvýho auta...už jsem se ti jednou představoval ve Vysokým Mejtě, ale i tak nevím, jestli jsi v tu chvíli věděl či ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Olin byl vožralej, tak si pamatuje prdlajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 uvidíme, třeba se ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) Olin byl vožralej, tak si pamatuje prdlajs jj, to byl - byl dobře cáklej ...a asi mu to nestačilo a nebo v tom nechtěl být sám, tak začal k báááru vodit i manželku s dcerou Editováno: 29. Září 2008, autor: ...moody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 jj, to byl - byl dobře cáklej ...a asi mu to nestačilo a nebo v tom nechtěl být sám, tak začal k báááru vodit i manželku s dcerou Moody, ale na tebe nikdo neměl, nejprve jsi chtěl aby te řetězy přivázali ke sloupu a pak jsi začal k sobě svolávat kolem jdoucí ženský a pak kdo byl pod obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 jj, bylo tam veselo, ale jen do vyhlášení TOP 10 fotogalerie zde: http://gallery.tau-racing.cz/thumbnails.php?album=20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Pěkný fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Moody, ale na tebe nikdo neměl, nejprve jsi chtěl aby te řetězy přivázali ke sloupu a pak jsi začal k sobě svolávat kolem jdoucí ženský a pak kdo byl pod obraz prdlajz začal svolávat ženský - by mne zajímalo, kdo tam přivolal ty baby od Detlefa já svolával celou halu, ať se jdou podívat... ...co to mám za kámoše ale jo, prdel byla, jen škoda, že se toto zas po celou další sezonu nezopakuje - kéž by už bylo finále Cupu zas, ale muselo by to být takto spontánní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.