Sejis Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Vitto ,toto je pouze sraz pár lidiček se Supama,je to tak těžký pochopit Na druhou stranu je nutno říci,že termín je více než z naší strany nevhodný a mě osobně se nehodí vůbec,ale nedá se již nic dělat. Pokud se budeme chtít sjet s ostatníma,tak doufám,že se nejprve zde domluvíme a pojedeme ve větší sestavě,doufám,že mě klucí se Supama podpoří a ty přemýšlej o zašlé slávě v počtu ochcávek na srazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Jako vždy máš Jiříku pravdu,pokud budeme chtít jet s ostatníma,určitě se dohodnem,ale teď jedou prostě jen Superby,tak nevím,proč to ostatní tak dráždí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Jasná podpora, to je taky jedna, i když z mála věcí, která mě začala štvát, když tady, na našem vlákně, začali ti frajeři prudit svejma hláškama, již se s tím potýkal Mafík !!! Zkrátka je to separátní srazík supíků, tak proboha nepruď, nebo si kup tuhle káru a přijeď !!! Editováno: 22. Duben 2009, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.