Sejis Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ahojky pánové,dávám sem patrně poslední srázek v této sezoně. Olin to pojal jako srázek na pohodu a pokec,žádné hodnocení a podobně. Já bych to viděl zcela určitě na sobotu 25.10. Já se pokusím se Semim přijet určitě a rád partu ze Seče uvidím a nebylo by špatné i ostatní kluky +jejich supy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 aktuální seznam na sobotuSEJIS PAOLO OO7 MAFY OO7 ACE VENTURA VICK LANTOP LUKY 15 FRU FRU MIKY PRAHA PULPER LARAS -pokud bude sup opraven PETŘÍK ??? tak zatím snad 12 supíčků............ještě někdo má chut ?? tak jenom 11 supíčků a jejich páníčků ,škoda Larase a Petříka,holt někdy příště.... připisuji Penyho další skalní člen tak zítra chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 (editace) Tak jsem dojel domů v pořádku, srazík super i když jsem mohl být jen chvilku.Supíku dojelo jen 8. Už se těším až příští rok uděláme něco většího. A zadní světlo máme všichni co jsme dorazili. Přidávám pár fotek. Editováno: 25. Říjen 2008, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 (editace) Myslíš to tmavě šedivé? To je Ptica A taky přijela pěkná octa na vzduchovém podvozku Editováno: 25. Říjen 2008, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Super vyšlo to přijelo nás celkem 9 a to není vůbec špatné kucí myslím,že na jaře nás bude ještě více srázek na pohodu těším se na další a delší hodím sem fotečky od já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 ahojky,tak už sme taky dorazili domů,srazík super tak dávám zas 1+ no a tý brzdovky si už lidi na křižovatkách všímaji a je fakt gut!!!!! čauky čau a těším se na vás zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Jsem taky spokojen, vše vyšlo super. Opět pohodový srazík a super lidičky . to Peny: s tím brzdovým máš pravdu - na křižovatce se na mě nalepil maník s bmw a čučel Tímto děkuji Lukymu za samolepky Demontáž a montáž světla v podání Pulpera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Pohodovej srazík, počasí nám opět přálo . Taky přihazuju pár fotek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Tak chlapi je neděle 0:53hod a já lezu na fórum.Cesta byla šílená.Mlha jak prase a supík má v kolech skoro tisícovku kilometrů.Jinak díky Lukymu za nálepky,Pulpimu za montáž,Sejdovi za exkurzi po jeho záchrance a všem ostatním za účast. Už ať je po té zatracené zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) Pánové, tak jsem taky dorazil, samozřejmě že už včera kolem 20:30 hodin, mlha jak blázen, víc jak 70 km/h se jet skoro nedalo. Bylo to fajn i počasí se vylepšilo. Rovněž dávám pár foteček a navíc panoramata, kdy jsme zaujmuli opět tradiční SUPí vozovou hradbu .... Žižka by měl radost !!! Na a když jsem zastavil v Praze na křižovatce před letenským tunelem, tak za mnou přijel pašák s babou, schválně jsem mu zapumpoval na brzdu, no a ono to funguje, viděl jsem v zrcátku jak se u smívá a říká to spolujezdkyni !!! Editováno: 26. Říjen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 to Paolo: supr fotky ale hlavně panorama i s popisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Tak jsem Penymu pro představu udělal nový kola Tak se můžeš rozmyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Kluci bylo to mooc pekny ...Uz se tesim az se zase nekde uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fru fru Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Musím říct, že super superb sraz : Dobrej pokec, s dobrejma lidma.... Tak zas někdy někde a dík za sobotní odpoledne Samolepka good...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 tak kucí.něco málo foteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 áá další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Jirko supr fotky, u některejch jsem se pěkně zasmál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Sasci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Pro predstavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Vidra ..." Dneska by to slo " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Spolecne Foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Pozdě,ale přece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 kuci proc duplikujete temata? proc nereknete i vostatim s jinejma autama ze jedete, treba by je to taky zajimalo a nemuseli by prolejzat deset temat kolik jede roomstru a kolik octavek a koli,k superbu... kurva to je takovej problem? stranit se vas tak jako moc bavi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 kuci proc duplikujete temata?proc nereknete i vostatim s jinejma autama ze jedete, treba by je to taky zajimalo a nemuseli by prolejzat deset temat kolik jede roomstru a kolik octavek a koli,k superbu... kurva to je takovej problem? stranit se vas tak jako moc bavi? Bohumile Bohumile kurva sa neříká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.