Březen 28, 200916 r Autor Vitto ,toto je pouze sraz pár lidiček se Supama,je to tak těžký pochopit Na druhou stranu je nutno říci,že termín je více než z naší strany nevhodný a mě osobně se nehodí vůbec,ale nedá se již nic dělat. Pokud se budeme chtít sjet s ostatníma,tak doufám,že se nejprve zde domluvíme a pojedeme ve větší sestavě,doufám,že mě klucí se Supama podpoří a ty přemýšlej o zašlé slávě v počtu ochcávek na srazech
Duben 15, 200916 r Jako vždy máš Jiříku pravdu,pokud budeme chtít jet s ostatníma,určitě se dohodnem,ale teď jedou prostě jen Superby,tak nevím,proč to ostatní tak dráždí.
Duben 22, 200916 r Jasná podpora, to je taky jedna, i když z mála věcí, která mě začala štvát, když tady, na našem vlákně, začali ti frajeři prudit svejma hláškama, již se s tím potýkal Mafík !!! Zkrátka je to separátní srazík supíků, tak proboha nepruď, nebo si kup tuhle káru a přijeď !!! Upraveno Duben 22, 200916 r od Paolo.007
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.