raob design airbrush Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 mám v plánu tan dát výdechy ale nebude to dělat nějaký bordel při vyších rychlostech, bude to tam přilepené a zakytované napevno mám v plánu výdech ve stylu EVOIX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 No nevím ale mě se to na předvhozím autě moc neosvedčilo jedině navařit na pevno jinak to bude praskta po delší době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 http://uni.autodoplnky.cz/autostyle-uni-fu...a-kapo-s3600137 myslím že tohle by bylo fakt dobré, navařit, zakytovat a bylo by to fakt origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) nějak takhle by to vypadalo ale jesti někoho mužu poprosit , kdo to umí dát to graficky jako by to bylo v originále i v barvě dík Editováno: 25. leden 2009, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 vzhladu tvojho auta by omnoho viac pomohol sportovy podvozok ako taketo tuzingove doplnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 asi tak..to bude vypadat blbě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 nebudu kupovat podvozek za 8 tis co nic nevydrží jen abyste nepsali že to chce snížit já to vím ale když na něj ted nemám tak nebude tohle mám doma, podvozek bud D2 Racing nebo V-MAXX ale časem ted se řeší výdech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) hele sorry, ale kolik myslíš, že stojí v-maxx podvozek? výškově stavitelnej mi nabízeli za 7,5 tis... před půl rokem... to nebude to pravý ořechový co se týče toho výdechu, tak bych ho tam taky nedával... Editováno: 25. leden 2009, autor: mršťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 no asi se na ten výdech vykašlu, dám tam kdyžtak nějaký malý pro filtr a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jj, vyprdni se na něj... Někdy míň je víc Jinak k tomu podvozku, mám stavitelnej Weitec a zatim si nemůžu stěžovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ten by byl rozmluven prý nic nevydrží a teče po čase, záleží kolik je ten čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.