Publikováno Září 30, 200817 r Přijel za mnou kamarád,jestli bych mu nedodělal pal.pc do Pašíka.Moc se mi do toho nechtělo,nemám na kraviny čas,ale jelikož ho budu v budoucnu potřebovat,tak jsem se do toho vrhnul. Sehnal jsem rovnou budíky s maxidotem,potom jsem sehnal páčky s ovládáním pal.pc a jelikož to neměl úplnou soc.edition tak podvolantovku jsem měnit nemusel. Rozebral jsem to,přehodil snímač+kroužek+podvolantovku na new páčky,dal a nakódoval nové budíky,překódoval podvolantovku a maká to. Pár foteček přikládám.
Říjen 1, 200817 r jo pracovat :D a při práci vypíná i mobil :D píchal jsem dráty od měřáku do řídící jednotky a nějak tam kolabuje signál
Říjen 1, 200817 r Autor bůh ví cos píchal že jsi měl vyplý signál.Ale vím na 100%,že žena to nebyla :D
Říjen 1, 200817 r bůh ví cos píchal že jsi měl vyplý signál.Ale vím na 100%,že žena to nebyla :D a co když jsem na ICQ psal já a žena mi pomáhala v píchání ?
Říjen 1, 200817 r Docela mě překvapuje, že se passat dělá (dělal) bez palubního pc. U takového auta jsem to bral jako samozřejmost.
Říjen 1, 200817 r Comfortline a Trendline palubák nemá.Má ho Sportline a Higline. Upraveno Říjen 1, 200817 r od Dix1
Říjen 1, 200817 r si to pleteš s Czech line, to má BSG s podporou funkce: Auto-startovat, brzdit, zatáčet a chcípat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.