cosby Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Přijel za mnou kamarád,jestli bych mu nedodělal pal.pc do Pašíka.Moc se mi do toho nechtělo,nemám na kraviny čas,ale jelikož ho budu v budoucnu potřebovat,tak jsem se do toho vrhnul. Sehnal jsem rovnou budíky s maxidotem,potom jsem sehnal páčky s ovládáním pal.pc a jelikož to neměl úplnou soc.edition tak podvolantovku jsem měnit nemusel. Rozebral jsem to,přehodil snímač+kroužek+podvolantovku na new páčky,dal a nakódoval nové budíky,překódoval podvolantovku a maká to. Pár foteček přikládám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 njn a odkódovat bagy na OI neumí jinak hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Hele ty OOOO.A četl jsi vůbec vzkaz na ICQ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 jsem byl pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 jo pracovat :D a při práci vypíná i mobil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 ty chłopak to wygląda na ładne przeżyći dzień. Bardzo ładny część z kurnika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tat tak,jedna czensc jest z Kurnika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 jo pracovat :D a při práci vypíná i mobil :D píchal jsem dráty od měřáku do řídící jednotky a nějak tam kolabuje signál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 bůh ví cos píchal že jsi měl vyplý signál.Ale vím na 100%,že žena to nebyla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 bůh ví cos píchal že jsi měl vyplý signál.Ale vím na 100%,že žena to nebyla :D a co když jsem na ICQ psal já a žena mi pomáhala v píchání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Docela mě překvapuje, že se passat dělá (dělal) bez palubního pc. U takového auta jsem to bral jako samozřejmost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 to je speciálně pro ČR jinde to nekoupíš - max itálie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Comfortline a Trendline palubák nemá.Má ho Sportline a Higline. Editováno: 1. Říjen 2008, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 comfort line má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Viz ceník. http://www.volkswagen.cz/pdf_gen/passat.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 si to pleteš s Czech line, to má BSG s podporou funkce: Auto-startovat, brzdit, zatáčet a chcípat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.