Říjen 7, 200816 r Máme doma 2x vůz Kia....Sportage 2005, najeto 45tis.km...2,0benzin....naprosto bezproblémový autíčko, ikdyž na můj vkus je fakt extrémně líný, to turbo tomu chybí, ale mamina je s tím spokojená. tatík má Sorento 2007, najeto 18tis.km...2,5TDI...živý auto, i ta spotřeba je relativně good (9,9l/100km), jedinej problém co s tím byl je, že teklo difero, vyměněno v záruce. ......tak nevim co ty Ceedy tak blbnou.
Říjen 7, 200816 r No ale řeknu ti,že tak rychle se rez neobjevovala ani u starých Dacií A ty se divíš? Je to tak rok a půl zpátky, byl u nás ve firmě chlápek z SK zastupující firmu s ND na svářecí roboty. Při nastavení tématu okolo kvality KIE v Žilině se jen pousmál, že se nejspíše za chvíli na Ceedu projeví koroze, neb to bouchaj jak Baťa cvičky s černého plechu (pro neznalé bez pozinkování). Pak jsem se podíval na pár fotek co mám z rozběhu Kie v Žilině a opravdu auta nevypadají že by měla pozink.
Říjen 8, 200816 r No nevim jak rikam na nasich neni ani naznak neceho takoveho co tu rikate a kdyz bude tak zaruka to jisti.
Říjen 8, 200816 r @indet: Plechy samozřejmě pozinkované jsou Spíše než na fotky koukni na video Rez se objevil pouze na jednom místě celkem u 10 aut, takže zas tak masové, jak to tady popisujete, to rozhodně není a jak psal MichalF na prorezivění karoserie je záruka a to 10 let P.S.: Pro představu tady je rez co se objevila na mém autě http://www.imageposter.com/uploads/get/259518 Upraveno Říjen 8, 200816 r od snike
Říjen 8, 200816 r nevím... kámoš má Ceeda SW a z venku se mi to líbí... ale uvnitř to není můj styl... přístrojovka, tvrdé plasty na dveřích a ty oranžový budíky... no to není moje gusto! ale člověk si zvykne... pod kapotou má 1.6 96 kW benzín a to je krutě líný!!! jeli sme ve 4... a na trojku zrychlovalo jak koňskej povoz.. nevím no... musel bych to řídit!
Říjen 8, 200816 r Autor Já jel s Octulí II 77 a to mám chip za Ceedem SW 1,6 CRDI a vcelku jel.Sice jsem mu hravě ujel,ale mám 1,9 a chip,ale jelu mu to fakt pěkně
Říjen 8, 200816 r no tak třeba ta nafta bude o něčem jiným, než benál... ale ač je to atmosféra, tak zase 96 kW není úplně málo... což?
Říjen 8, 200816 r Autor Ale objem nenahradíš.je to to samé,jako když vezmeš OI,kde je 1,6-74 a Fabii kde je 1,4-74.Ta OI ač větší a těžší jede líp.
Říjen 8, 200816 r Já jel s Octulí II 77 a to mám chip za Ceedem SW 1,6 CRDI a vcelku jel.Sice jsem mu hravě ujel,ale mám 1,9 a chip,ale jelu mu to fakt pěkně Presne todle mame a jako jede to fakt hodne pekne !
Říjen 8, 200816 r Ale objem nenahradíš.je to to samé,jako když vezmeš OI,kde je 1,6-74 a Fabii kde je 1,4-74.Ta OI ač větší a těžší jede líp. nj... ale tohle jsou atmoséry... a jak je to u přeplňovaných motorů? tam se ten rozdíl v objemu asi smázne, ne?
Říjen 8, 200816 r Výkonově jsou na tom v podstatě stejně V časopise Auto Diesel, měřili výkon na brzdě u Passata 1,9 TDI a naměřili mu 90kW a asi 300 Nm. Zajímavý je, že chtěli měřit i Fábii 1,9 TDI a nepodařilo se jim to. Ve světě motorů zase měřili výkon u třech Cee´dů 1,6 CRDi a tam naměřili u všech aut kolem 94 kW a 270 Nm http://www.imageposter.com/uploads/get/182483 Upraveno Říjen 8, 200816 r od snike
Říjen 8, 200816 r Autor Za 3,8 pojedu i s moji 1,9 77 za určitých podmínek.Ty udávané spotřeby jsou zavádějíci
Říjen 8, 200816 r @indet: Plechy samozřejmě pozinkované jsou Spíše než na fotky koukni na video Rez se objevil pouze na jednom místě celkem u 10 aut, takže zas tak masové, jak to tady popisujete, to rozhodně není a jak psal MichalF na prorezivění karoserie je záruka a to 10 let P.S.: Pro představu tady je rez co se objevila na mém autě http://www.imageposter.com/uploads/get/259518 Já mám fotky ze zkušební výroby a v té době ještě používaly nepozinkované plechy. Chlapi z údržby byli taky naštvaní že to mastí s takového bláta. Nevím je docela možné že dnes je to minulosti a používají pozinkovaný plech jak všude jinde, ale u pozinku odloupneš kus barvy a auto stejně pořád nerezivý. Prosím tě co je to na obrázku? Horní okraj dveří? V každém případě tam těm pitomcům jak v ohybu, tak na hraně chybí sealer, který zamezí průniku vody. Jinak si myslím že jak auto tak továrna působí velice moderně, toto video z továrny mám v o trochu lepší kvalitě jak z Youtube již tak rok a půl
Říjen 8, 200816 r jediné čo na ceede znesiem je ten dizajn - ten celkom ujde. Ale inak ee. Hoši čo tu porovnávate octu s nejakým kórejcom? Sakra ľudia v škodovkách máme poctivé vw motory a materiály a to naši kórejský bratia mať nikdy nebudú . VW group 4ever
Říjen 9, 200816 r nevím... kámoš má Ceeda SW a z venku se mi to líbí... ale uvnitř to není můj styl... přístrojovka, tvrdé plasty na dveřích a ty oranžový budíky... no to není moje gusto! ale člověk si zvykne... pod kapotou má 1.6 96 kW benzín a to je krutě líný!!! jeli sme ve 4... a na trojku zrychlovalo jak koňskej povoz.. nevím no... musel bych to řídit! dvojče Hyundai i30 má interiér o dost lepší a podsvícení modrý
Říjen 9, 200816 r @indet: Jo je to horní hrana dveří, na fotce v červeném kroužku @vorlajz: Nevím jaké tvrdé plasty na dveřích jsi viděl ty, ale plasty co jsou na fotce černé, jsou měkčené. @JaKr: Právě tím modrým podsvícením to u i30 nevyřešili nejlépe. V noci je to efektní a příjemné, ale když na středový panel svítí sluníčko, tak není nic vidět, vyzkoušej a uvidíš .............. vlastně neuvidíš
Říjen 9, 200816 r Já mám fotky ze zkušební výroby a v té době ještě používaly nepozinkované plechy. Chlapi z údržby byli taky naštvaní že to mastí s takového bláta.Nevím je docela možné že dnes je to minulosti a používají pozinkovaný plech jak všude jinde, ale u pozinku odloupneš kus barvy a auto stejně pořád nerezivý. Prosím tě co je to na obrázku? Horní okraj dveří? V každém případě tam těm pitomcům jak v ohybu, tak na hraně chybí sealer, který zamezí průniku vody. Jinak si myslím že jak auto tak továrna působí velice moderně, toto video z továrny mám v o trochu lepší kvalitě jak z Youtube již tak rok a půl nikoho se nazastávám, ale viz nahoře tučně... a horní hrany dveří takhle má spousta japonců (nap H Civic 7 a 8G)
Říjen 11, 200816 r to snike: nechapu , fakt nechápu co ty kluky korejský vedlo k tomu že nespojí dveře pouze plošně (vnitřní díl s vnějším a zatáhnout tmelem) a dělají tam hrany, kde jim to hnije
Říjen 12, 200816 r Nechci bejt svine, ale kdyz jsem si procetl ty zavady tak jsem se musel smat Samozrejme majitelum techto aut nic takovyho nepreju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.