Přejít na obsah

defend lock


TomasB

Doporučené příspěvky

Musel jsem si nechat namontovat Defend, ačkoliv jsem ho ani náhodou nechtěl. Teď jsem si vyzvedl auto ze servisu a jsem naprosto rozlazený. Jak jsem měl před tím naprosto pohodové řazení, tak teď se při řazení ozývají hlasité kovové třískance, každá rychlost jde řadit jinak a je to na zblití, že ve stré stodváce se řadí líp. Bylo před zavíračkou a navíc jsem spěchal protože na mně někdo čekal, tak jsem to nemohl moc řešit, ale jen v krátkosti mi technik řekl, že to je normální a že to přestane. To se mi ale vůbec nezdá. Nebo je to normální? Jel jsem už pár autama s defendem, ale řadilo se normálně. Sedne si to, nebo to bylo od technika jen zaklínadlo? Kur*a, to jsem tak nasraný, veškerá pohoda z jízdy je v pi*i.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

protože to je služební a Maruška co má na starosti pojistky a takový ty chujoviny se podivila, že jsem si ho tam nedal namontovat u novýho, tak že si ho tam mám nechat dodělat, protože to je v pojistné smlouvě a v případě nějaké pojistné události by mohl nastat problém s plněním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

by mně fakt mohlo jebnout. Řazení mi šlo jak víno, všechno krásně lehce a přesně. Teď to jde těžce, u 3 si ani nejsem jistej jestli už tam je, 5 je na tom o něco líp. 2 a 4 při přeřazení se ozve zvuk jak když železem narazím na železo. Při řazení z 1 na 2 hlasité zvuky a evidentně něco drhne kov o kov. Před půl hodinou jsem dojel do Ostravy a zážitek z jízdy teda neskutečný. Hned ráno volám technikovi ať si rezervuje sobotu na předělávku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

tak vyřešeno. Byl jsem u auta a spolu jsme na to koukli v servisu. Stašilo pouze promazat a vše je O.K. a bez problémů. Celý ten bordel dělalo to, že to chodilo kov na kov nasucho. Mají na to fajnový mazadlo, takovou bílou pěnu ve spreji, po nastříkání se udělá vrstva mazu, který krásně drží. Celej problém dělalo drhnutí oška defendu o tyčku řazení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...