TomasB Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Musel jsem si nechat namontovat Defend, ačkoliv jsem ho ani náhodou nechtěl. Teď jsem si vyzvedl auto ze servisu a jsem naprosto rozlazený. Jak jsem měl před tím naprosto pohodové řazení, tak teď se při řazení ozývají hlasité kovové třískance, každá rychlost jde řadit jinak a je to na zblití, že ve stré stodváce se řadí líp. Bylo před zavíračkou a navíc jsem spěchal protože na mně někdo čekal, tak jsem to nemohl moc řešit, ale jen v krátkosti mi technik řekl, že to je normální a že to přestane. To se mi ale vůbec nezdá. Nebo je to normální? Jel jsem už pár autama s defendem, ale řadilo se normálně. Sedne si to, nebo to bylo od technika jen zaklínadlo? Kur*a, to jsem tak nasraný, veškerá pohoda z jízdy je v pi*i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 a to musím ještě teď odjet do Ostrava, mně z toho jebne, protože se vrátím až v pátek v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Cau. Defendlock nema nic spolocne s radenim rychlosti.!!!! 1. Bud ho ZLE namontovali. 2. Alebo zle nastelovali lanka radenia popripade tycku radenia. podla typu motora.+kulisu radenia-saltpaku. Rada pre teba-Reklamovat!!! Reklamovat!!! Preco si musel si dat namontovat Defendlock??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 protože to je služební a Maruška co má na starosti pojistky a takový ty chujoviny se podivila, že jsem si ho tam nedal namontovat u novýho, tak že si ho tam mám nechat dodělat, protože to je v pojistné smlouvě a v případě nějaké pojistné události by mohl nastat problém s plněním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Reklamovat!!! a Reklamovat!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 No novy fordi mivaj razeni pres lana. Tata mel jednou taky takhle rozhaseny razeni a pak mu fofrklacek zustal v ruce kdyz se rozjel do krizovatky Takze to nepodcenuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 by mně fakt mohlo jebnout. Řazení mi šlo jak víno, všechno krásně lehce a přesně. Teď to jde těžce, u 3 si ani nejsem jistej jestli už tam je, 5 je na tom o něco líp. 2 a 4 při přeřazení se ozve zvuk jak když železem narazím na železo. Při řazení z 1 na 2 hlasité zvuky a evidentně něco drhne kov o kov. Před půl hodinou jsem dojel do Ostravy a zážitek z jízdy teda neskutečný. Hned ráno volám technikovi ať si rezervuje sobotu na předělávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 kuva zlatou visu ma, a resi saltrpaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Hele, neblbni, riskuješ, že si zapláče u adminů, že do jeho Lampárny žádné OT mimo jeho nepatří Opětovně apeluji na založení podsekce "Traumata a cinty pana TB" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 polib mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ale neměli bysme se nejdřív optat Marušky? Tome, podívej se, jaký témata jsi založil, opravdu tak 70% je naprostej....ani nevim, jak to nazvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 tak vyřešeno. Byl jsem u auta a spolu jsme na to koukli v servisu. Stašilo pouze promazat a vše je O.K. a bez problémů. Celý ten bordel dělalo to, že to chodilo kov na kov nasucho. Mají na to fajnový mazadlo, takovou bílou pěnu ve spreji, po nastříkání se udělá vrstva mazu, který krásně drží. Celej problém dělalo drhnutí oška defendu o tyčku řazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.