SiiD Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Ahoj, mam problém. Pri jizde mi stále drnči obe prední dvere. Při nerovnostech se to zhorsuje. Problém se vyskytuje u uplně zatažených oken (elektrika), když okna o trosku posunu dolu drnceni prestane. Nemel nekdo stejny problem? Jestli se jedna jen o povolene nejake srouby nebo tak neco. díky moc Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 o denčení mě ani melluv...nejlepší je je komplet rozdělat dle mě, a vytlumit, ukotvit vše co se pohybuje, seřídit zámky a snad bude po pokoji, toto vše chystám na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiiD Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 No asi se do toho taky pustím na jaře. Bude to asi drbačka, ale už mam toho drnceni dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rampik Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 mě to dělá taky, hlavně ve dveřích u spolujezdce, nedávno jsem měnil celou stahovačku, myslel jsem, že se to aspoň trochu zmírní a je to úplně stejný. Ale co vím od známých, tak octavky jsou rozskřípané obecně skoro všechny. Myslím, že řešení by bylo kompletně rozebrat interiér a vše dotáhnout podložit nebo vypěnit. Ale obávam se, že při stavu některých našich silnic, se to rozskřípá za chvíli zase. R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Co muzu doporucit,tak: -vytlumit dvere -vypodlozit pojezdy el. oken -dratky postahovat stahovackama -na tapec nalepit,nebo vlozit do volnych mist molitan (dvere celkove zmohutni,a maji jiny zvuk -količky upevnit (me drnceli chromové) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 mě to dělá taky, hlavně ve dveřích u spolujezdce, nedávno jsem měnil celou stahovačku, myslel jsem, že se to aspoň trochu zmírní a je to úplně stejný.Ale co vím od známých, tak octavky jsou rozskřípané obecně skoro všechny. Myslím, že řešení by bylo kompletně rozebrat interiér a vše dotáhnout podložit nebo vypěnit. Ale obávam se, že při stavu některých našich silnic, se to rozskřípá za chvíli zase. R Ak myslis vypenit montaznou penou tak to rozhodne nedoporucujem... mohlo by sa ti stat ze by to tie plechy nemuseli zrozchodit V pripade ze si myslel molitan, tak ten je dobre pouzit dodatocne, na vytlmenie priestoru pod tapecmi dveri. Kazdopadne najlepsie vysledky dosiahnes pouzitim tlmiaceho materialu... osobne mozem doporucit Sikadamp 630 - vyborny pomer cena vykon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.