Publikováno Říjen 12, 200816 r Ahoj, mam problém. Pri jizde mi stále drnči obe prední dvere. Při nerovnostech se to zhorsuje. Problém se vyskytuje u uplně zatažených oken (elektrika), když okna o trosku posunu dolu drnceni prestane. Nemel nekdo stejny problem? Jestli se jedna jen o povolene nejake srouby nebo tak neco. díky moc Martin
Říjen 12, 200816 r o denčení mě ani melluv...nejlepší je je komplet rozdělat dle mě, a vytlumit, ukotvit vše co se pohybuje, seřídit zámky a snad bude po pokoji, toto vše chystám na jaře
Říjen 14, 200816 r Autor No asi se do toho taky pustím na jaře. Bude to asi drbačka, ale už mam toho drnceni dost
Říjen 28, 200816 r mě to dělá taky, hlavně ve dveřích u spolujezdce, nedávno jsem měnil celou stahovačku, myslel jsem, že se to aspoň trochu zmírní a je to úplně stejný. Ale co vím od známých, tak octavky jsou rozskřípané obecně skoro všechny. Myslím, že řešení by bylo kompletně rozebrat interiér a vše dotáhnout podložit nebo vypěnit. Ale obávam se, že při stavu některých našich silnic, se to rozskřípá za chvíli zase. R
Říjen 28, 200816 r Co muzu doporucit,tak: -vytlumit dvere -vypodlozit pojezdy el. oken -dratky postahovat stahovackama -na tapec nalepit,nebo vlozit do volnych mist molitan (dvere celkove zmohutni,a maji jiny zvuk -količky upevnit (me drnceli chromové)
Říjen 28, 200816 r mě to dělá taky, hlavně ve dveřích u spolujezdce, nedávno jsem měnil celou stahovačku, myslel jsem, že se to aspoň trochu zmírní a je to úplně stejný.Ale co vím od známých, tak octavky jsou rozskřípané obecně skoro všechny. Myslím, že řešení by bylo kompletně rozebrat interiér a vše dotáhnout podložit nebo vypěnit. Ale obávam se, že při stavu některých našich silnic, se to rozskřípá za chvíli zase. R Ak myslis vypenit montaznou penou tak to rozhodne nedoporucujem... mohlo by sa ti stat ze by to tie plechy nemuseli zrozchodit V pripade ze si myslel molitan, tak ten je dobre pouzit dodatocne, na vytlmenie priestoru pod tapecmi dveri. Kazdopadne najlepsie vysledky dosiahnes pouzitim tlmiaceho materialu... osobne mozem doporucit Sikadamp 630 - vyborny pomer cena vykon
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.