Přejít na obsah

BE AWARE

inspiron

Doporučené příspěvky

Nedavno jsem si objednala soucastky na nete od Autodíly MJauto.Dodavka probehla v pohode bez zadnych problemu. Ale kdyz jsem to pak rozbalila zjistila jsem ze mi v jedne krabici chybi remen. Kdyz jsem kontaktovala firmu, tak mi bylo napsano, ze je uvnitr krabice schovany, zdalo se mi to divne ze bych to prehledla a tak jsem se sla jeste jednou podivat. Kdyz jsem jim pak psala a vyzadovala uhrazeni nebo nejake odskodneni, firma me ignorovala a vubec se mi neozvali.

Jsem velice prekvapena se sluzbami teto firmy a nikomu bych ji nedoporucila.Ak mate zaujem za svoje prachy dostat tovar nevyuzivajte sluzby teto pochybne spolocnosti!

Editováno: , autor: inspiron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jednoduché jak facka, vůbec bych se s nima nepatlal :aggressive: , vrátit a hotovo, ze zákona viz níže:

Kupující má právo odstoupit od kupní smlouvy, zaslané zboží vrátit a požadovat za ně peníze nebo jiné zboží, a to bez udání důvodu. Toto právo je možné uplatnit ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží. V tomto případě kupující zašle na své náklady zboží na adresu odesílatele,která je uvedena v kupní smlouvě. Vrácené zboží musí být nepoužité, čisté a v původním obalu. Při nesplnění těchto podmínek nelze vrácení zboží nárokovat. Peníze za zboží budou zákazníkovi vráceny převodem na jím zadaný účet do 7 pracovních dní po obdržení zboží.

Odkaz ke komentáři

Jo to je všechno pravda, jenže velký problém je nekompletnost zboží, oni budou tvrdit, že to šlo komplet a kupující, že ne. A prodejce to nemusí převzít protože to není komplet. Bude to na dlouhý dohadování a obávám se, že bez uspokojivého výsledku. Držím palce a tady pomůže opravdu jen varování.

Odkaz ke komentáři

tak černý ovce, občanský jouda,... nebo nic nekupovat od MJauto :aggressive:

Lenze ja som v anglicku,kamaratka z CZ co tu zije sla domov sestre na svatbu tak som ju poprosil aby mi to kupila.Prislo to dobierkou (delivery-350CZK-nie 120 ako pisu na stranke)nebolo to take tazke 2x sada rozvodoveho remena ,vodna pumpa,filtre.Uz tu ma okradli 1x.Az tu v UK som zistil ze tam chyba remen tak som im napisal a oni mi odpisali aby som sa pozrel do krabice !!! Sak nie som idiot aby som sa do nej nepozrel,nechapem logiku...Tak som ich poziadal o znovuzaslanie toho remena a oni sa drzo prestali so mnov bavit.Tak som nasrany ze to musim kupovat znova-auto uz mam booknute v garazi.

cheers

Odkaz ke komentáři

Já když rozbaluju balík, tak si to natáčíme...kvůli právě takovýmto případům máme pak důkaz o nekompletnosti nebo že to bylo třeba poškozený......Jinak jak se tu již psalo, bude to tvrzení proti tvrzení....

Editováno: , autor: Marek
Odkaz ke komentáři

to natáčení je fakt dobrej nápad !!!! :palec: ... ale taky opravdu jedinej způsob jak se bránit a v případě tahanic snad dobrej svědek jménem kamera !!!!

Dnes to bolo v servise na vymenu a vratili mi jeden napinacii valcek zo sady kde chybal ten remen zevraj tam nepasuje,predtym ako som objednal tie veci som sa ich 2x spytal ci su si isty tym ze to pasuje do mojho auta,samozrejme ze som im dal vsetky detaily auta.To znamena ze sada CT939K1 (contitech)ktoru mi poslali nepasuje do 2.5TDI 75kW SYNCRO E.C:"AXL".Tu by ziadne natacanie uz asi nepomohlo-je to rozbalene.....

Odkaz ke komentáři

Nechci někoho vychvalovat nebo tak něco,ale na www.mjauto.cz jsem objednával už minimálně 20x a vždycky mi přišlo co jsem potřeboval.Co se týče domluvy,neměl jsem problém.Asi dvakrát jsem byl osobně i v tom obchodě a nemůžu si na nic stěžovat. Prostě jen moje zkušenost.....

Odkaz ke komentáři

Neni duvod, kvuli jedne spatne zkusenosti? Nejdriv si radeji neco over sam nez zacnes placat nesmysly! Ja u teto firmy nakupuju dlouho a znam i spoustu jinych, verim ze i lide tu z fora. A musim kontrovat, zkusenosti mam jen dobre, nakupuju vetsinou osobne, ale i se zasilkami nikdy nebyl problem, jsou velmi vstricni a ochotni. Je pro me smutne slyset a zaroven tezko uveritelne, ze by se zachovali takhle. Jestli nebyl problem nekde uplne jinde, ze...

Odkaz ke komentáři

To ja netvrdim. Napsal jsem pouze svuj nazor namisto nadavek a bezmyslenkovitem umistovani na blacklist viz HONZA83. Muzu jen litovat inspirona, ze se mu stala takovato neprijemnost. Ale na druhou stranu, kdyz uz mjauto ma "pomerne" naplneny online katalog tak jsem si behem par zmatenych kliku sam overil, ze prava sada pro jeho vuz je CT939K2 pripadne CT914K1 (coz souhlasi s katalogem Contitechu). To mohl udelat i on sam, misto aby se 2x ptal a nechal si pak poslat spatnou sadu (jo duveruj ale proveruj, kazdy se nekdy splete), zabralo to presne 23 sekund. To ze ho okradli na postovnem (ceny jasne popsany na strankach) uz ani nezasluhuje komentovat.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
To ja netvrdim. Napsal jsem pouze svuj nazor namisto nadavek a bezmyslenkovitem umistovani na blacklist viz HONZA83. Muzu jen litovat inspirona, ze se mu stala takovato neprijemnost. Ale na druhou stranu, kdyz uz mjauto ma "pomerne" naplneny online katalog tak jsem si behem par zmatenych kliku sam overil, ze prava sada pro jeho vuz je CT939K2 pripadne CT914K1 (coz souhlasi s katalogem Contitechu). To mohl udelat i on sam, misto aby se 2x ptal a nechal si pak poslat spatnou sadu (jo duveruj ale proveruj, kazdy se nekdy splete), zabralo to presne 23 sekund. To ze ho okradli na postovnem (ceny jasne popsany na strankach) uz ani nezasluhuje komentovat.

Ja to taky udelal ale ako vravi klassic 2x meraj raz strihaj tak som im pisal koli tomu aby som sa poistil ze bude vsetko OK.Komunikacia s nimi bola vyborna hned sa ozvali a boli napomocny.Akonahle nastali problemy,ked uz bolo zaplatene neunuvali sa s odpisovanim,jednoducho ich motto mi znie asi takto:

ty kokot plat a ci za to nieco dostanej nieje nas business.

Dalsia vec na ktoru si zabudol ze tam bola chybajuca suciastka v tom baliku

A v neposlednom rade ak ta niekto okradne na postovnom moze byt tebe jedno ale najdu sa aj taky ktorych ked na 1x okradnu hned 2ojnasobne nespievaju ody....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...