Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Používáte někdo autošampon s voskem??? Já jsem dostal Wash and Wax/Armor all/, a zatím to meju tím, ale asi bude lepší, jen obyč šamponem a pak navoskovat extra... nebo je to srovnatelný??? s tím autošamponem??? zvlášť ted v zimě....

zrovnatelne to nieje ani nahodou, efekt tak o jeden rad nizsii.

Vloženo

Je to tento šampon, prostě jsem ho dostal k vánocům tak to s tím zatím meju, ale chtěl bych jít do toho tvrdýho vosku od Turtle a ještě koupit nějakej dobrej šampon bez vosku, když jsem měl Felicii tak lak na ní byl celkem ucházející ikdyž měla už 8 let, když jsem jí vzal leštěnkou od Tempa, vypadala dobře, a hlavně se na tom ta špína nedržela, jak je to s tím tvrdým voskem? taky se na tom ta špína drží míň??

post-5-1169824570.jpg

Vloženo (editace)
použil jsem mraky přípravků a výborné zkušenosti mám s barvou obohaceným ochranným voskem od Turtle Waxu.

:palec2:  :palec2:

přesně tento vosk se dá koupit v Tescu, v Ostravě Třebovice

červená i zelená barvapost-5-1169630460.jpg

Editováno: , autor: starman
Vloženo
Je to tento šampon, prostě jsem ho dostal k vánocům tak to s tím zatím meju, ale chtěl bych jít do toho tvrdýho vosku od Turtle a ještě koupit nějakej dobrej šampon bez vosku, když jsem měl Felicii tak lak na ní byl celkem ucházející ikdyž měla už 8 let, když jsem jí vzal leštěnkou od Tempa, vypadala dobře, a hlavně se na tom ta špína nedržela, jak je to s tím tvrdým voskem? taky se na tom ta špína drží míň??

takže radši umýt šamponem za 60 kč, a pak použít turtle vosk? třebas tento?post-5-1169630460.jpg

Vloženo (editace)
postup som uz pisal, radsej sampon a potom vosk ako two in one.

PS: vosk pouzivajte podls moznosti bez abrasivnych prisad (takze ziadne lestenky typu tempo)

abrasiva, jsou to nějaké konkretní sloučeniny?

ok, první šampon, a dle tvého postupu až pak vosk..

mám červenou fabu, takže použít samozřejmě i ten červený vosk? od TurtleWaxu?

Editováno: , autor: starman
Vloženo

ak budes brat farebny vosk, tak ano, ak beries bezny tak podla toho ci mas metalizu alebo nie (je vosk na metalizu a na zvysne laky), aidelane je pouzit trakz clear wax value (nezanecha nepekne zaschnute pripadne smuhy na plastoch)

Vloženo

abraziva su tuhe latky na roznej baze a ich ulohou je odstranit vrchnu zaoxidovanu poskriabanu vrstvu laku. Abrazivne latky sluzia na renovaciu laku, takze ich doporucujem pouzit iba pri specialnej prilezitosti (svadba, predaj, vystava a pod), pretoze pri castom pouzivani (raz rocne) dochadza k ubudaniu nalakovanej vrstvy a tym poadom k stenseniu laku a jeho ochrannje vestvy ...

Vloženo
ak budes brat farebny vosk, tak ano, ak beries bezny tak podla toho ci mas metalizu alebo nie (je vosk na metalizu a na zvysne laky), aidelane je pouzit trakz clear wax value (nezanecha nepekne zaschnute pripadne smuhy na plastoch)

díky moc za rady!!! moc

Vloženo

takže radši umýt šamponem za 60 kč, a pak použít turtle vosk? třebas tento?post-5-1169630460.jpg

vosk stojí 400 kč, je to moc?

kolik tak obvykle stojí?

Díky

Vloženo

kolik tak obvykle stojí?

Díky

jukni sem Automax

Vloženo

kolik tak obvykle stojí?

Díky

jukni sem Automax

ok jukám :)

Vloženo

nieje zrobnatelny,tento o ktorom sa bavime TURTLE WAX plus PTFE patri mediz ich spicku co sa tyka ochrany laku.

Color Magic plus ma v sebe trosku pigmentovej farby, takze ten lak trosku renovuje (avsak bez abraziv).

Existuje aj Clear Wax value a ten je uplne bezfarebny a nezanechava neprijemne smuhy na plastoch

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...