starman Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 já vodou, někdy i autošampon, řeším jen další volbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 ak uz chcete jarou, tak auto potom navoskujte, jar je prilis agresivna, obsahuje vela inogennych tenzidov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 ak uz chcete jarou, tak auto potom navoskujte, jar je prilis agresivna, obsahuje vela inogennych tenzidov jarem ji tedy umývat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 to ani neskusaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 autovosk co sa dava do vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 vzdy ked umavam auto tak cista coda , atovosk do vody , oplachnut a nakoniec vylestit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Jarem bych nedoporučoval, protože lak odmastí a zároven vysuší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 autovosk co sa dava do vody auto voskom auto nemumyjes, alen navoskujes, aj to najlepsi vosk a nieje vobec drahy je od korytnacky, vydrza tak cca pol roka a potom treba aplikaciu opakovat. Ja sa chystam na jar znova voskovat tvrdym voskom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Jarem bych nedoporučoval, protože lak odmastí a zároven vysuší. pred voskovanim to nieje zla volba, aj ked nie moc vhodna, ale ma svoje iste vyhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 zabudol som predtym voskom do vody , autodobre oplachnut cistou vodou, hubou aj umyt od spiny a az potom ta aplikacia s voskom fabka ty zijes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 jasne prave som sa vratil zo sluzobky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) zabudol som predtym voskom do vody , autodobre oplachnut cistou vodou, hubou aj umyt od spiny a az potom ta aplikacia s voskomfabka ty zijes? takže, umýt auto vodou (ostříkat) pak umýt bez přípravku vodou špínu... pak použít vosk do vody, a navoskovat? vyleštit.. doporučíte mi nějaký vos? díky Editováno: 22. leden 2007, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 1. auto namocit (ostriekat vodou) 2. vystriekat hrubu spinu (najlepsie WAP-kou) 3. umyt auto s autosamponom (bez vosku) 4. vystriekat auto cistou vodou 5. tento krok je mozne aj vynechat (vycistit flaky od afsaltu) 6. ak sme pouzili krok 5, tak teraz vystriekame cistou vodou, ak nie postupujeme dalej 7. nanesieme vosk na suche auto mierne navhlhcenou handrickou. V tomto krorku je dolezite aby auto bolo v tieni nie na priamom slnku, teplota laku bola medzi 15 az 23°C naniest kruhovymi pohybmi, nechat mierne zaschnut a potom lestiiiiiiiiiiit 8. testi sa z vykonanej prace Vydrz vosku zalezi od pocetnosti umyvania, od miesta parkovania od 2mesiacov do pol roka. Oplati sa voskovat na jar (po zime teda na leto ako ochranu pred UV a kyselinami z musiek), a na jesen (teda po lete ako ochranu pred nastahami zimy - pred NaCl (solou)) PS: doporucujem vosky od TurtleWax a to ak je metalicka farba tak na metalicke, ak nie tak napr s PTFE (tefon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 1. auto namocit (ostriekat vodou)2. vystriekat hrubu spinu (najlepsie WAP-kou) 3. umyt auto s autosamponom (bez vosku) 4. vystriekat auto cistou vodou 5. tento krok je mozne aj vynechat (vycistit flaky od afsaltu) 6. ak sme pouzili krok 5, tak teraz vystriekame cistou vodou, ak nie postupujeme dalej 7. nanesieme vosk na suche auto mierne navhlhcenou handrickou. V tomto krorku je dolezite aby auto bolo v tieni nie na priamom slnku, teplota laku bola medzi 15 az 23°C naniest kruhovymi pohybmi, nechat mierne zaschnut a potom lestiiiiiiiiiiit 8. testi sa z vykonanej prace Vydrz vosku zalezi od pocetnosti umyvania, od miesta parkovania od 2mesiacov do pol roka. Oplati sa voskovat na jar (po zime teda na leto ako ochranu pred UV a kyselinami z musiek), a na jesen (teda po lete ako ochranu pred nastahami zimy - pred NaCl (solou)) PS: doporucujem vosky od TurtleWax a to ak je metalicka farba tak na metalicke, ak nie tak napr s PTFE (tefon) díky moc!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 které z těchto výrobků použít? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 použil jsem mraky přípravků a výborné zkušenosti mám s barvou obohaceným ochranným voskem od Turtle Waxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 v tomhle počasí je nejlepší prostředek koště :-) ale ani to nepoužívám, neb žádné v autě nemám, ani škrabku na okna ne. místo škrabky používám smart kartu od Shellu, místo koštěte na silnou vrstvu sněhu jsem použil reklamní časopis, jinak obyčejně stačí stěrače. sníh na kapotě, na střeše, na 5.dveřích a zadních oknech a dveřích neřeším. po chvíli jízdy slítá a roztaje. Takže všm těm, co dokonale do poslední vločky ometají auto koštětem zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 v tomhle počasí je nejlepší prostředek koště :-) ale ani to nepoužívám, neb žádné v autě nemám, ani škrabku na okna ne. místo škrabky používám smart kartu od Shellu, místo koštěte na silnou vrstvu sněhu jsem použil reklamní časopis, jinak obyčejně stačí stěrače. sníh na kapotě, na střeše, na 5.dveřích a zadních oknech a dveřích neřeším. po chvíli jízdy slítá a roztaje. Takže všm těm, co dokonale do poslední vločky ometají auto koštětem zdar. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 použil jsem mraky přípravků a výborné zkušenosti mám s barvou obohaceným ochranným voskem od Turtle Waxu. díky, mrknu po něm, koupil jsi ho někde ve spec.obchodě? a co ten TRIPLE WAX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 použil jsem mraky přípravků a výborné zkušenosti mám s barvou obohaceným ochranným voskem od Turtle Waxu. díky, mrknu po něm, koupil jsi ho někde ve spec.obchodě? a co ten TRIPLE WAX? sehnat se dá v Praze 10, ul. Kutnohorská 11/57 ( AutoMax). Jo a dokonce jsem ho viděl i v Makru a Globusu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuDu Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Ahojte, Aky mate nazor na 'tekuty vosk' ? Mne sa paci ta vlastnost, ze umyjem auto a ked je este lak mokry od vody, tak to tam len zlahka rozotrem + umyt vodou a potom to len vysusit kozou. Je to podla Vas negativne, vy stale preferujete klasicky vosk: suchy lak, vosk rozotriet, nechat trosku ususit a potom prelestit ? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 použil jsem mraky přípravků a výborné zkušenosti mám s barvou obohaceným ochranným voskem od Turtle Waxu. díky, mrknu po něm, koupil jsi ho někde ve spec.obchodě? a co ten TRIPLE WAX? sehnat se dá v Praze 10, ul. Kutnohorská 11/57 ( AutoMax). Jo a dokonce jsem ho viděl i v Makru a Globusu . mluvíš o Turtle Waxu?... ok, mrknu v makru.. za kolik tam asi je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 (editace) Používáte někdo autošampon s voskem??? Já jsem dostal Wash and Wax/Armor all/, a zatím to meju tím, ale asi bude lepší, jen obyč šamponem a pak navoskovat extra... nebo je to srovnatelný??? s tím autošamponem??? zvlášť ted v zimě.... Editováno: 25. leden 2007, autor: Mongoose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Používáte někdo autošampon s voskem??? Já jsem dostal Wash and Wax/Armor all/, a zatím to meju tím, ale asi bude lepší, jen obyč šamponem a pak navoskovat extra... nebo je to srovnatelný??? s tím autošamponem??? zvlášť ted v zimě.... ahoj, dej sem fotku přípravku.. není to ten co jsem vyfotil výše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.