Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Používáte někdo autošampon s voskem??? Já jsem dostal Wash and Wax/Armor all/, a zatím to meju tím, ale asi bude lepší, jen obyč šamponem a pak navoskovat extra... nebo je to srovnatelný??? s tím autošamponem??? zvlášť ted v zimě....

zrovnatelne to nieje ani nahodou, efekt tak o jeden rad nizsii.

este by som dodal, ze je to stale lepsie ako vobec nevoskovat auto

Je to tento šampon, prostě jsem ho dostal k vánocům tak to s tím zatím meju, ale chtěl bych jít do toho tvrdýho vosku od Turtle a ještě koupit nějakej dobrej šampon bez vosku, když jsem měl Felicii tak lak na ní byl celkem ucházející ikdyž měla už 8 let, když jsem jí vzal leštěnkou od Tempa, vypadala dobře, a hlavně se na tom ta špína nedržela, jak je to s tím tvrdým voskem? taky se na tom ta špína drží míň??

post-5-1169824570.jpg

takze aky je najlepsi vosk

a autosampon

vyjadrite sa od 1 az po 3

použil jsem mraky přípravků a výborné zkušenosti mám s barvou obohaceným ochranným voskem od Turtle Waxu.

:palec2:  :palec2:

přesně tento vosk se dá koupit v Tescu, v Ostravě Třebovice

červená i zelená barvapost-5-1169630460.jpg

Upraveno od starman

použil jsem mraky přípravků a výborné zkušenosti mám s barvou obohaceným ochranným voskem od Turtle Waxu.

:palec2::palec2:

v čem je tak super? to je jen vosk, nebo i šampon?

Je to tento šampon, prostě jsem ho dostal k vánocům tak to s tím zatím meju, ale chtěl bych jít do toho tvrdýho vosku od Turtle a ještě koupit nějakej dobrej šampon bez vosku, když jsem měl Felicii tak lak na ní byl celkem ucházející ikdyž měla už 8 let, když jsem jí vzal leštěnkou od Tempa, vypadala dobře, a hlavně se na tom ta špína nedržela, jak je to s tím tvrdým voskem? taky se na tom ta špína drží míň??

takže radši umýt šamponem za 60 kč, a pak použít turtle vosk? třebas tento?post-5-1169630460.jpg

postup som uz pisal, radsej sampon a potom vosk ako two in one.

PS: vosk pouzivajte podls moznosti bez abrasivnych prisad (takze ziadne lestenky typu tempo)

postup som uz pisal, radsej sampon a potom vosk ako two in one.

PS: vosk pouzivajte podls moznosti bez abrasivnych prisad (takze ziadne lestenky typu tempo)

abrasiva, jsou to nějaké konkretní sloučeniny?

ok, první šampon, a dle tvého postupu až pak vosk..

mám červenou fabu, takže použít samozřejmě i ten červený vosk? od TurtleWaxu?

Upraveno od starman

ak budes brat farebny vosk, tak ano, ak beries bezny tak podla toho ci mas metalizu alebo nie (je vosk na metalizu a na zvysne laky), aidelane je pouzit trakz clear wax value (nezanecha nepekne zaschnute pripadne smuhy na plastoch)

abraziva su tuhe latky na roznej baze a ich ulohou je odstranit vrchnu zaoxidovanu poskriabanu vrstvu laku. Abrazivne latky sluzia na renovaciu laku, takze ich doporucujem pouzit iba pri specialnej prilezitosti (svadba, predaj, vystava a pod), pretoze pri castom pouzivani (raz rocne) dochadza k ubudaniu nalakovanej vrstvy a tym poadom k stenseniu laku a jeho ochrannje vestvy ...

takže koupím ten červený, cena mezi 250-300 kč, ted si nejsem jist...

ak budes brat farebny vosk, tak ano, ak beries bezny tak podla toho ci mas metalizu alebo nie (je vosk na metalizu a na zvysne laky), aidelane je pouzit trakz clear wax value (nezanecha nepekne zaschnute pripadne smuhy na plastoch)

díky moc za rady!!! moc

takže koupím ten červený, cena mezi 250-300 kč, ted si nejsem jist...

tak stojí 400 kč... :(

takže radši umýt šamponem za 60 kč, a pak použít turtle vosk? třebas tento?post-5-1169630460.jpg

vosk stojí 400 kč, je to moc?

kolik tak obvykle stojí?

Díky

kolik tak obvykle stojí?

Díky

jukni sem Automax

tusim za 250Sk som to kupoval

kolik tak obvykle stojí?

Díky

jukni sem Automax

ok jukám :)

a co tento?

post-5-1170314541.jpg

a tento?

post-5-1170314564.jpg

a tento?

tento nie, pretoze tam su abraziva .... je to na renovaciu starsich lakov

a co tento?

tento je jedne z najlepsich, ak ho kupis, neprohlupis

a co tento?

tento je jedne z najlepsich, ak ho kupis, neprohlupis

myslel jsem si to, díky moc za radu

je srovnatelný s tím COLOR Magic Plus?

nieje zrobnatelny,tento o ktorom sa bavime TURTLE WAX plus PTFE patri mediz ich spicku co sa tyka ochrany laku.

Color Magic plus ma v sebe trosku pigmentovej farby, takze ten lak trosku renovuje (avsak bez abraziv).

Existuje aj Clear Wax value a ten je uplne bezfarebny a nezanechava neprijemne smuhy na plastoch

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.