fabka2004 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Používáte někdo autošampon s voskem??? Já jsem dostal Wash and Wax/Armor all/, a zatím to meju tím, ale asi bude lepší, jen obyč šamponem a pak navoskovat extra... nebo je to srovnatelný??? s tím autošamponem??? zvlášť ted v zimě.... zrovnatelne to nieje ani nahodou, efekt tak o jeden rad nizsii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 este by som dodal, ze je to stale lepsie ako vobec nevoskovat auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Je to tento šampon, prostě jsem ho dostal k vánocům tak to s tím zatím meju, ale chtěl bych jít do toho tvrdýho vosku od Turtle a ještě koupit nějakej dobrej šampon bez vosku, když jsem měl Felicii tak lak na ní byl celkem ucházející ikdyž měla už 8 let, když jsem jí vzal leštěnkou od Tempa, vypadala dobře, a hlavně se na tom ta špína nedržela, jak je to s tím tvrdým voskem? taky se na tom ta špína drží míň?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 takze aky je najlepsi vosk a autosampon vyjadrite sa od 1 az po 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) použil jsem mraky přípravků a výborné zkušenosti mám s barvou obohaceným ochranným voskem od Turtle Waxu. přesně tento vosk se dá koupit v Tescu, v Ostravě Třebovice červená i zelená barva Editováno: 29. leden 2007, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 použil jsem mraky přípravků a výborné zkušenosti mám s barvou obohaceným ochranným voskem od Turtle Waxu. v čem je tak super? to je jen vosk, nebo i šampon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Je to tento šampon, prostě jsem ho dostal k vánocům tak to s tím zatím meju, ale chtěl bych jít do toho tvrdýho vosku od Turtle a ještě koupit nějakej dobrej šampon bez vosku, když jsem měl Felicii tak lak na ní byl celkem ucházející ikdyž měla už 8 let, když jsem jí vzal leštěnkou od Tempa, vypadala dobře, a hlavně se na tom ta špína nedržela, jak je to s tím tvrdým voskem? taky se na tom ta špína drží míň?? takže radši umýt šamponem za 60 kč, a pak použít turtle vosk? třebas tento? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 postup som uz pisal, radsej sampon a potom vosk ako two in one. PS: vosk pouzivajte podls moznosti bez abrasivnych prisad (takze ziadne lestenky typu tempo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 (editace) postup som uz pisal, radsej sampon a potom vosk ako two in one.PS: vosk pouzivajte podls moznosti bez abrasivnych prisad (takze ziadne lestenky typu tempo) abrasiva, jsou to nějaké konkretní sloučeniny? ok, první šampon, a dle tvého postupu až pak vosk.. mám červenou fabu, takže použít samozřejmě i ten červený vosk? od TurtleWaxu? Editováno: 29. leden 2007, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 ak budes brat farebny vosk, tak ano, ak beries bezny tak podla toho ci mas metalizu alebo nie (je vosk na metalizu a na zvysne laky), aidelane je pouzit trakz clear wax value (nezanecha nepekne zaschnute pripadne smuhy na plastoch) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 abraziva su tuhe latky na roznej baze a ich ulohou je odstranit vrchnu zaoxidovanu poskriabanu vrstvu laku. Abrazivne latky sluzia na renovaciu laku, takze ich doporucujem pouzit iba pri specialnej prilezitosti (svadba, predaj, vystava a pod), pretoze pri castom pouzivani (raz rocne) dochadza k ubudaniu nalakovanej vrstvy a tym poadom k stenseniu laku a jeho ochrannje vestvy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 takže koupím ten červený, cena mezi 250-300 kč, ted si nejsem jist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 ak budes brat farebny vosk, tak ano, ak beries bezny tak podla toho ci mas metalizu alebo nie (je vosk na metalizu a na zvysne laky), aidelane je pouzit trakz clear wax value (nezanecha nepekne zaschnute pripadne smuhy na plastoch) díky moc za rady!!! moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 takže koupím ten červený, cena mezi 250-300 kč, ted si nejsem jist... tak stojí 400 kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Je to tento šampon, prostě jsem ho dostal k vánocům tak to s tím zatím meju, ale chtěl bych jít do toho tvrdýho vosku od Turtle a ještě koupit nějakej dobrej šampon bez vosku, když jsem měl Felicii tak lak na ní byl celkem ucházející ikdyž měla už 8 let, když jsem jí vzal leštěnkou od Tempa, vypadala dobře, a hlavně se na tom ta špína nedržela, jak je to s tím tvrdým voskem? taky se na tom ta špína drží míň?? takže radši umýt šamponem za 60 kč, a pak použít turtle vosk? třebas tento? vosk stojí 400 kč, je to moc? kolik tak obvykle stojí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Je to tento šampon, prostě jsem ho dostal k vánocům tak to s tím zatím meju, ale chtěl bych jít do toho tvrdýho vosku od Turtle a ještě koupit nějakej dobrej šampon bez vosku, když jsem měl Felicii tak lak na ní byl celkem ucházející ikdyž měla už 8 let, když jsem jí vzal leštěnkou od Tempa, vypadala dobře, a hlavně se na tom ta špína nedržela, jak je to s tím tvrdým voskem? taky se na tom ta špína drží míň?? takže radši umýt šamponem za 60 kč, a pak použít turtle vosk? třebas tento? vosk stojí 400 kč, je to moc? kolik tak obvykle stojí? Díky jukni sem Automax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tusim za 250Sk som to kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Je to tento šampon, prostě jsem ho dostal k vánocům tak to s tím zatím meju, ale chtěl bych jít do toho tvrdýho vosku od Turtle a ještě koupit nějakej dobrej šampon bez vosku, když jsem měl Felicii tak lak na ní byl celkem ucházející ikdyž měla už 8 let, když jsem jí vzal leštěnkou od Tempa, vypadala dobře, a hlavně se na tom ta špína nedržela, jak je to s tím tvrdým voskem? taky se na tom ta špína drží míň?? takže radši umýt šamponem za 60 kč, a pak použít turtle vosk? třebas tento? vosk stojí 400 kč, je to moc? kolik tak obvykle stojí? Díky jukni sem Automax ok jukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak i na http://www.automax.cz/ stojí 397 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a co tento? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a tento? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a tento? tento nie, pretoze tam su abraziva .... je to na renovaciu starsich lakov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a co tento? tento je jedne z najlepsich, ak ho kupis, neprohlupis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a co tento? tento je jedne z najlepsich, ak ho kupis, neprohlupis myslel jsem si to, díky moc za radu je srovnatelný s tím COLOR Magic Plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 nieje zrobnatelny,tento o ktorom sa bavime TURTLE WAX plus PTFE patri mediz ich spicku co sa tyka ochrany laku. Color Magic plus ma v sebe trosku pigmentovej farby, takze ten lak trosku renovuje (avsak bez abraziv). Existuje aj Clear Wax value a ten je uplne bezfarebny a nezanechava neprijemne smuhy na plastoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.