nota Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 to je ktory,ja som ho nenasiel , dajte semfoto je vhodny na metalizu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 myslim ten bezfarebny co si spominal fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 to je ktory,ja som ho nenasiel , dajte semfoto je vhodny na metalizu? ano je vhodny aj na metlu fotky sem neviem dat.... skus strycka google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Ja jsem si na zaklade precteni teto diskuse objednal Sonax. Zatim cekam nez to prijde. Je to SONAX Extreme Serie... Vybral jsem si sampon, vosk a cistic interieru s matnym efektem ....viz obrazky. Až mi to přijde a vyzkouším tak Vám sem hodím reference. BUDU TO UMÝVAT PŘESNĚ JAK TEN CHLAPÍK NA OBRÁZKU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Jo a abych nezapomněl tak jsem si k tomu vzal ještě sonax houbu takže uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) to je ktory,ja som ho nenasiel , dajte semfoto je vhodny na metalizu? který co? ehm tento... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=374703 Editováno: 5. Březen 2007, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Zdravím všechny...tak jsem si přečetl všechny příspěvky o mytí a leštění,ale nevím jakou značku a konkrétní přípravky zvolit...Dokáže tu někdo odborně a objektivně říct,které výrobky jsou ty nejvhodnější a kvalitní... Mám krátkou F černá magická perlet..rok 01 do podzimu byl majitel pán myslím 43 let občan Německa...tidíš předpokládám že s tím jezdil na myčku...Lak je řekl bych v dobrém stavu,ale víte jak je to s černou.... Prosím o radu jakou značku zvolit,případně přímo označení... Má cenu auto brát leštěnkou,která obsahuje vosk a pak ho ještě voskovat...??Nebude lepší jen umýt a rovnou voskovat....? Díky za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 me tez taky by me to zajimalo cim mejt nejlip auto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš? Jasný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš? Člověče kde to vázne s tím mytím auta...??? Já čekám že napíšeš jak je Sonax super,objednám ho a mužu se do toho pustit... Bylo krásně,tak už jsem trénoval mytí auta... ted jsou v lakovně zatím snad na dlouhou dobu poslední věci,tak to konečně budu moct pořádně vyšlechtit... (žádný velký tuning nebude...jen snad bude hezká.. ) Na sluníčku se fakt černá fotí luxusně... na fotce je dobře vidět 6.0Mgp ; ale taky já,dravec Corsa 1.0 3V A schválně kdo pozná co je to žluté v pozadí.....?? Editováno: 8. Březen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš? Člověče kde to vázne s tím mytím auta...??? Já čekám že napíšeš jak je Sonax super,objednám ho a mužu se do toho pustit... Bylo krásně,tak už jsem trénoval mytí auta... ted jsou v lakovně zatím snad na dlouhou dobu poslední věci,tak to konečně budu moct pořádně vyšlechtit... (žádný velký tuning nebude...jen snad bude hezká.. ) Na sluníčku se fakt černá fotí luxusně... na fotce je dobře vidět 6.0Mgp ; ale taky já,dravec Corsa 1.0 3V A schválně kdo pozná co je to žluté v pozadí.....?? to žluté v pozadí je wapka a jestli jo, jaká je cena za dobrou odpověď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Jinak pro ty které zajímá spíš víc to jaký foták umí tak krásné fotky(samozřejmě v téhle velikosti... ,tak je to:Kodak V 603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš? Člověče kde to vázne s tím mytím auta...??? Já čekám že napíšeš jak je Sonax super,objednám ho a mužu se do toho pustit... Bylo krásně,tak už jsem trénoval mytí auta... ted jsou v lakovně zatím snad na dlouhou dobu poslední věci,tak to konečně budu moct pořádně vyšlechtit... (žádný velký tuning nebude...jen snad bude hezká.. ) Na sluníčku se fakt černá fotí luxusně... na fotce je dobře vidět 6.0Mgp ; ale taky já,dravec Corsa 1.0 3V A schválně kdo pozná co je to žluté v pozadí.....?? to žluté v pozadí je wapka a jestli jo, jaká je cena za dobrou odpověď? Jaká cena....??? K nezaplacení........... Kup si Wapku....a budeš spokojenej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 kluci kolik stoji tak wapka teda ktera by byla nejlepsi na mytí auta .. Jakou doporučujete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Tohle ja Karcher 2.08 má nádobku na saponát...Má dostačující sílu na mytí auta.. stála myslím 4 500 ale asi stojí už mín.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) o wapce teda asi začnu přemýšlet,nechce se mi uz tahat zasebou furt kýbl A wapkou toho vemu vic .. Takze du do ni Jen jeste ji najit nekde na netu,nejlíp Editováno: 8. Březen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 No sme se nějka rozkecali...... jak se líbí lak před kurou leštěnky a vosku...už se těším na foto po... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 nijak nelíbí sem zvedav na foto po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Já taky.....není nový,ani vypraný v pervolu...je 6 let starý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 No nic...počkáme na kouzla sonaxu...tak do měsíce to snad bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 jj pak se pochlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Ale tož kurňa no kluci nedočkaví Vy se asi pořád doma nudíte co? Celý týden pršelo tak nebudu asi umývat.. Včera se udělalo krásně a vyzkoušel jsem. Jste napjatí co? Takže sonax šampon z obrázku super:-) vosk sonax z obrázku s nano efektem bomba... pomerančové výtažky, krásně se vtírá a navíc auto krásně v garáži voní fakt po vymačkaných pomerančích ale sonax cocpit spray z obrázku... ten hodím do popelnice... ten mi na drsnejsich mistech udelal fleky....takze vyvarovat se striknuti primo ale jedine striknout na hadr a pak rozetřít, jinak udělá pěnu... Navíc večer mi auto už zmoklo když jsem seděl na pizze a vosk ty kapky nádherně stáhl a ráno auto zase čisté... Co říct závěrem.. Nejvíc jsem spokojen s tím VOSKEM:-))) Mejte se kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 přihodil bych i fotku ale mam na reklamaci fotak a nemam na nem ani clonu proti vypaleni cocky leskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Ja ted od Vas budu čekat na doporučení dobrého cocpit spraye protože to co navyváděl sonax cocpit musel vyléčit obyčejný cocpit od firmy COYOTE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.