Únor 5, 200718 r to je ktory,ja som ho nenasiel , dajte semfoto je vhodny na metalizu? ano je vhodny aj na metlu fotky sem neviem dat.... skus strycka google
Březen 4, 200718 r Ja jsem si na zaklade precteni teto diskuse objednal Sonax. Zatim cekam nez to prijde. Je to SONAX Extreme Serie... Vybral jsem si sampon, vosk a cistic interieru s matnym efektem ....viz obrazky. Až mi to přijde a vyzkouším tak Vám sem hodím reference. BUDU TO UMÝVAT PŘESNĚ JAK TEN CHLAPÍK NA OBRÁZKU...
Březen 5, 200718 r to je ktory,ja som ho nenasiel , dajte semfoto je vhodny na metalizu? který co? ehm tento... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=374703 Upraveno Březen 5, 200718 r od starman
Březen 5, 200718 r Zdravím všechny...tak jsem si přečetl všechny příspěvky o mytí a leštění,ale nevím jakou značku a konkrétní přípravky zvolit...Dokáže tu někdo odborně a objektivně říct,které výrobky jsou ty nejvhodnější a kvalitní... Mám krátkou F černá magická perlet..rok 01 do podzimu byl majitel pán myslím 43 let občan Německa...tidíš předpokládám že s tím jezdil na myčku...Lak je řekl bych v dobrém stavu,ale víte jak je to s černou.... Prosím o radu jakou značku zvolit,případně přímo označení... Má cenu auto brát leštěnkou,která obsahuje vosk a pak ho ještě voskovat...??Nebude lepší jen umýt a rovnou voskovat....? Díky za info....
Březen 5, 200718 r Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš?
Březen 5, 200718 r Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš? Jasný....
Březen 8, 200718 r Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš? Člověče kde to vázne s tím mytím auta...??? Já čekám že napíšeš jak je Sonax super,objednám ho a mužu se do toho pustit... Bylo krásně,tak už jsem trénoval mytí auta... ted jsou v lakovně zatím snad na dlouhou dobu poslední věci,tak to konečně budu moct pořádně vyšlechtit... (žádný velký tuning nebude...jen snad bude hezká.. ) Na sluníčku se fakt černá fotí luxusně... na fotce je dobře vidět 6.0Mgp ; ale taky já,dravec Corsa 1.0 3V A schválně kdo pozná co je to žluté v pozadí.....?? Upraveno Březen 8, 200718 r od najmis
Březen 8, 200718 r Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš? Člověče kde to vázne s tím mytím auta...??? Já čekám že napíšeš jak je Sonax super,objednám ho a mužu se do toho pustit... Bylo krásně,tak už jsem trénoval mytí auta... ted jsou v lakovně zatím snad na dlouhou dobu poslední věci,tak to konečně budu moct pořádně vyšlechtit... (žádný velký tuning nebude...jen snad bude hezká.. ) Na sluníčku se fakt černá fotí luxusně... na fotce je dobře vidět 6.0Mgp ; ale taky já,dravec Corsa 1.0 3V A schválně kdo pozná co je to žluté v pozadí.....?? to žluté v pozadí je wapka a jestli jo, jaká je cena za dobrou odpověď?
Březen 8, 200718 r Jinak pro ty které zajímá spíš víc to jaký foták umí tak krásné fotky(samozřejmě v téhle velikosti... ,tak je to:Kodak V 603
Březen 8, 200718 r Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš? Člověče kde to vázne s tím mytím auta...??? Já čekám že napíšeš jak je Sonax super,objednám ho a mužu se do toho pustit... Bylo krásně,tak už jsem trénoval mytí auta... ted jsou v lakovně zatím snad na dlouhou dobu poslední věci,tak to konečně budu moct pořádně vyšlechtit... (žádný velký tuning nebude...jen snad bude hezká.. ) Na sluníčku se fakt černá fotí luxusně... na fotce je dobře vidět 6.0Mgp ; ale taky já,dravec Corsa 1.0 3V A schválně kdo pozná co je to žluté v pozadí.....?? to žluté v pozadí je wapka a jestli jo, jaká je cena za dobrou odpověď? Jaká cena....??? K nezaplacení........... Kup si Wapku....a budeš spokojenej....
Březen 8, 200718 r kluci kolik stoji tak wapka teda ktera by byla nejlepsi na mytí auta .. Jakou doporučujete ?
Březen 8, 200718 r Tohle ja Karcher 2.08 má nádobku na saponát...Má dostačující sílu na mytí auta.. stála myslím 4 500 ale asi stojí už mín..
Březen 8, 200718 r o wapce teda asi začnu přemýšlet,nechce se mi uz tahat zasebou furt kýbl A wapkou toho vemu vic .. Takze du do ni Jen jeste ji najit nekde na netu,nejlíp Upraveno Březen 8, 200718 r od kodemi
Březen 8, 200718 r No sme se nějka rozkecali...... jak se líbí lak před kurou leštěnky a vosku...už se těším na foto po...
Březen 11, 200718 r Ale tož kurňa no kluci nedočkaví Vy se asi pořád doma nudíte co? Celý týden pršelo tak nebudu asi umývat.. Včera se udělalo krásně a vyzkoušel jsem. Jste napjatí co? Takže sonax šampon z obrázku super:-) vosk sonax z obrázku s nano efektem bomba... pomerančové výtažky, krásně se vtírá a navíc auto krásně v garáži voní fakt po vymačkaných pomerančích ale sonax cocpit spray z obrázku... ten hodím do popelnice... ten mi na drsnejsich mistech udelal fleky....takze vyvarovat se striknuti primo ale jedine striknout na hadr a pak rozetřít, jinak udělá pěnu... Navíc večer mi auto už zmoklo když jsem seděl na pizze a vosk ty kapky nádherně stáhl a ráno auto zase čisté... Co říct závěrem.. Nejvíc jsem spokojen s tím VOSKEM:-))) Mejte se kluci.
Březen 11, 200718 r přihodil bych i fotku ale mam na reklamaci fotak a nemam na nem ani clonu proti vypaleni cocky leskem
Březen 11, 200718 r Ja ted od Vas budu čekat na doporučení dobrého cocpit spraye protože to co navyváděl sonax cocpit musel vyléčit obyčejný cocpit od firmy COYOTE...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.