Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ja jsem si na zaklade precteni teto diskuse objednal Sonax. Zatim cekam nez to prijde. Je to SONAX Extreme Serie... Vybral jsem si sampon, vosk a cistic interieru s matnym efektem ....viz obrazky. Až mi to přijde a vyzkouším tak Vám sem hodím reference. BUDU TO UMÝVAT PŘESNĚ JAK TEN CHLAPÍK NA OBRÁZKU... :Dlol

post-5-1173008597_thumb.jpg

Vloženo

Zdravím všechny...tak jsem si přečetl všechny příspěvky o mytí a leštění,ale nevím jakou značku a konkrétní přípravky zvolit...Dokáže tu někdo odborně a objektivně říct,které výrobky jsou ty nejvhodnější a kvalitní...

Mám krátkou F černá magická perlet..rok 01 do podzimu byl majitel pán myslím 43 let občan Německa...tidíš předpokládám že s tím jezdil na myčku...Lak je řekl bych v dobrém stavu,ale víte jak je to s černou.... :unsure:

Prosím o radu jakou značku zvolit,případně přímo označení...

Má cenu auto brát leštěnkou,která obsahuje vosk a pak ho ještě voskovat...??Nebude lepší jen umýt a rovnou voskovat....?

Díky za info.... :skoda:

Vloženo
Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš? -_-

Jasný.... -_-

Vloženo (editace)
Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš?  -_-

Člověče kde to vázne s tím mytím auta...??? :unsure: Já čekám že napíšeš jak je Sonax super,objednám ho a mužu se do toho pustit... -_- Bylo krásně,tak už jsem trénoval mytí auta... ;) ted jsou v lakovně zatím snad na dlouhou dobu poslední věci,tak to konečně budu moct pořádně vyšlechtit... :D (žádný velký tuning nebude...jen snad bude hezká.. ;) )

Na sluníčku se fakt černá fotí luxusně... :smich: na fotce je dobře vidět 6.0Mgp ; ale taky já,dravec Corsa 1.0 3V :smich:

A schválně kdo pozná co je to žluté v pozadí.....?? :p:p

Editováno: , autor: najmis
Vloženo
Najmisi..mám černou rs..po přečtení této diskuse mi nebylo jasné co je nejlepší.. co jsem koupil je na fotce...Ihned jak to vyzkouším tak ti to napíšu. Bereš?  -_-

Člověče kde to vázne s tím mytím auta...??? :unsure: Já čekám že napíšeš jak je Sonax super,objednám ho a mužu se do toho pustit... -_- Bylo krásně,tak už jsem trénoval mytí auta... ;) ted jsou v lakovně zatím snad na dlouhou dobu poslední věci,tak to konečně budu moct pořádně vyšlechtit... :D (žádný velký tuning nebude...jen snad bude hezká.. ;) )

Na sluníčku se fakt černá fotí luxusně... :smich: na fotce je dobře vidět 6.0Mgp ; ale taky já,dravec Corsa 1.0 3V :smich:

to žluté v pozadí je wapka :D

a jestli jo, jaká je cena za dobrou odpověď? ;)-_-

Vloženo

to žluté v pozadí je wapka :D

a jestli jo, jaká je cena za dobrou odpověď? ;)-_-

Jaká cena....??? <_< K nezaplacení........... :palec2:

Kup si Wapku....a budeš spokojenej.... :smich::smich:;)

Vloženo (editace)

o wapce teda asi začnu přemýšlet,nechce se mi uz tahat zasebou furt kýbl :D A wapkou toho vemu vic .. Takze du do ni :p Jen jeste ji najit nekde na netu,nejlíp

Editováno: , autor: kodemi
Vloženo

Ale tož kurňa no kluci nedočkaví :D Vy se asi pořád doma nudíte co? Celý týden pršelo tak nebudu asi umývat.. Včera se udělalo krásně a vyzkoušel jsem.

:disgust: Jste napjatí co? Takže sonax šampon z obrázku super:-)

vosk sonax z obrázku s nano efektem bomba... pomerančové výtažky, krásně se vtírá a navíc auto krásně v garáži voní fakt po vymačkaných pomerančích :D

ale sonax cocpit spray z obrázku... ten hodím do popelnice... ten mi na drsnejsich mistech udelal fleky....takze vyvarovat se striknuti primo ale jedine striknout na hadr a pak rozetřít, jinak udělá pěnu...

Navíc večer mi auto už zmoklo když jsem seděl na pizze a vosk ty kapky nádherně stáhl a ráno auto zase čisté...

Co říct závěrem.. Nejvíc jsem spokojen s tím VOSKEM:-))) Mejte se kluci.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...