dolezelk Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Na aukru jsem koupil novou R.J. airbagu 1C0 909 601 index06. kodovani je 00000. Jakym zpusobem se to da nakodovat ? Mam airbag pouze ridice a spolujezdce. Bagovka hlasi nekolik chyb: - Vadna kontrolka vypnuti airbagu spolujezdce - vadny spinac vypinani airbagu spolujezdce - spinac zapnuti pasu ridice nepripojen - spinac zapnuti pasu spolujezdce nepripojen - kontrolka panelu pristroju - sporadicka chyba Da se to vybec najak nakodovat i s tema chybama na 2 bagy bez cehokiliv dalsiho? Zkousel jsem kodovat podle ruznych navodu , ruzny kody, ale nic to nevzalo, ani kdyz jsem ty chyby smazal. Nebo mam hladat jinou bagovku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 máš airbagovku pro vypínání spolujezdcova pytle pokud nedopojíš kontrolku a spínač (vede do nej myslím 6 drátů a spíná pžes odpory) tak to nebude fungovat kódovat jsem nikdy nezkoušel ale taky jsem nikdy neslyšel že by to někdo úspěšně překódoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 diky za info. Ciste nahodou nevis jakou hodnotu maji ty odpory mit ? podle Elsy je tam jakysi odpor na zem pro vypinac airbagu a odpor + zarovka (na vedeni 15) pro kontrolku vypnuti airbagu. Pak stejne budu muset dat dalsi odpory misto cidel zapnuti bezpecnostnich pasu. ( u techto ani nevim na jakej pin se to ma pripojit, protoze ve schematech jsem to nenasel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 když jsem vypínač měl tak jsem nezměřil a ted není kde měřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 co se da delat ) holt pujdu zkouset. stala nejaky 4 stovky, takze kdyztak koupim jinou. Kazdopadne diky, ze si mi potvrdil, ze musi byt bez zavad pro nakodovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 a mmj to není bagovka do OI, nejspíš, Seat, GIV nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 do GIV se nedavala urcite. takze to bude asi z toho Seatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) tak jsem postupne zkousel odpory, az je bagovka temer bez chyb. Pin 60- pred odpor 10k na +12V (kontrolka vypnuti bagu) pin 61 a 62 - pres odpor 370 Omh na zem - indikace zapnuti pasu (670R = pas nezapnut) pin 56- pred odpor 1.5k na zem - bag spolejezdce aktivni (370R - deaktivovan) Posledni chyba je 01250 - Vadna kontrolka airbagu. Coz mi teda nedava moc smysl, protoze kontrolku na budicich to ovlada pres CAN. V bloku 10, kterej nema ve Vagu zadnej popis je: v druhem chlivku zleva: "Too High" Takze neco je jeste potreba , ale co kam ? Na co jsou piny 63 a 64 ?? Editováno: 15. Říjen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) na kontrolku (pin 56) dej LED diodu + odpor myslím jsem dal 820 R Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 proc diodu na pin 56 ? Podle me by 56 mel byt zapinani / vypinani bagu spolejezdce (spinac). Nebo ne ? Tak jsem jeste prohledaval zahranicni fora a ta chyba co mi ji to tam stale hlasi, je chyba kontrolky poruchy bagu .... to je divny ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 cim jsi nasimuloval cidla bocniho narazu? ja totiz prekuchaval na 4 bagy, vymenil za 4pytlovou jednotku, dodratoval k cidlum pod sedacky a pise me to prave chyby k cidlum narazu. mam na vyzkouseni jiny dve ale jeste sem se k tomu nedostal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 tahle jednotka je pouze na 2 bagy, takze jsem tohle nemusel resit Ono simulovat cidla narazu = vystreleny bagy ) Ted uz jenom vyresit proc mi to hlasi vadnou kontrolku pro hlaseni chyby airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 proc diodu na pin 56 ? Podle me by 56 mel byt zapinani / vypinani bagu spolejezdce (spinac). Nebo ne ?Tak jsem jeste prohledaval zahranicni fora a ta chyba co mi ji to tam stale hlasi, je chyba kontrolky poruchy bagu .... to je divny ........ dej tam LED přes odpor na 56 proti svorce 15 (+12V) je to kontrolka odpojení airbagů která je origo ve stropní lampičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No zkusim jeste tohle. Ale nevim jestli to tim vyresim. Protoze tohoto se tykala chyba: Vadna kontrolka vypnuti airbagu spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 však ti píšu že na pin 56 připoj LED DIODU přes odpor proti 12V je to kontrolka odpojení bagů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 tak jsem to zapojil pres odpor a diodu a porad ta stejna chyba: Chyba: 01025 - nastaveni kontrolky chyb vadne (Malfunction Indicator Lamp Faulty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) a svítí ti ta dioda nebo problikne ??? zkus 560 R Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 dioda problikne, pak uz sviti jenom tak na 20% jasu Wednesday,15,October,2008,17:28:11:47134 VCDS Version: Release 805.1 Address 15: Airbags Control Module Part Number: 1C0 909 601 Component and/or Version: AIRBAG VW51 0006 Software Coding: 00000 Work Shop Code: WSC 00000 1 Fault Found: 01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp; Malfunction 35-00 - - kdyz to uplne odpojim tak: 01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp; Malfunction 35-10 - - - Intermittent 01578 - Airbag Deactivation Warning Lamp; Passenger Side (K145) 36-00 - Open Circuit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 ona má svítit jen tak 20% a při odpojení bagu naplno zkoušel jsi snížit na 650R ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) No sviti to presne , jak pises ! blikne tak na 1 vterinu a pak sviti na 20%. zkousel jsem i par jinych odporu vcetne 560R, 650R, stejny, krome odporu 220R, kdy to vyhodilo chybu: 01578 - Airbag Deactivation Warning Lamp; Passenger Side (K145) 36-00 - Short to Plus v merenych blocich ve skupine 10: Editováno: 15. Říjen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 s tím odporem mi to na octavii normálně šlo tady toto e origo seat leon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) taky ti to psalo obe dve ty chyby ? Jeste me napadlo. Nemuze to byt napr. kontrolka zapnuti pasu ? nema se najaky vyvod z bagovky privest do budiku ? Tahle bagovka ma totiz kontrolu zapnuti pasu ridice a spolujezdce a budiky maji pouze jeden vstup Editováno: 15. Říjen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 psalo mi to chybu že tam neníá pak jsem ju tam dal a vše OK měl jsem ale origo vypínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) asi to bude nejaka zrada s piny 63 a 64. vymazu tu chybu. dotknu se jednoho z dratu = na budikach se objevi chyba airbagu nedotknu se zadnyho - zadna chyba na budikach dokud neodpojim diagnostiku.... Editováno: 15. Říjen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 máš to nějak blbě zapojený třeba pin 60 by měl být přes odpor na zem a né na 12V jak máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.