Přejít na obsah

Pokuta za parkovani


apokus

Doporučené příspěvky

Nedavno jsem parkoval v centru na nejakou tu hodku. Vratim se k autu a co tam najdu? Pokuticku od mestaku. Asi to bude stat tak 500, neni mi toho lito, ale preci jen bych je spis utratil na neco jineho a proto me zajima, zda se to muze uhrat na osobu blizkou.

Treba, kdyz reknu, ze tam zaparkovala osobla blizka, pak mi predala klice od auta a kdyz ja jsem tam dorazil, tak tam byla pokuta.

Vite, nevite co s tim, mate s tim popripade nejake zkusenosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozna, ze neprijde ted nic, ale neboj se, ze si v tom nevedou evidenci, prijde ti to necekane klidne za nejakou delsi dobu a s penalem... Kamos vyhazoval listky za oknem od MP na Vaclavaku, kde pracuje a po nekolika mesicich, kdy si rikal, ze to na nej zkouseji, zda prijde mu to prislo domu vcetne tisicoveho penale. Zaplat to, nebo tam dojdi se slusnou a popros je, zda by nesla domluva, pote at daji nejakou lidskou sumu, ze jsou taky, jako ty clovek! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neřešit, ignorovat, lístek vyhodit (lístkem jen zkoušej blbce co se chytí). Pokud něco přijde (na 99,99% ne) říct: vím kdo tam parkoval, ale odvolávám se na zákon o obecní policii, paragraf 11, odstavec 3 a více nemám, co bych k tomu dodal.

Viz http://www.straznici.com/listek-za-sterac.php

Pekne, tak tahleta stranka se mi moc moc libila. Urcite to zkusim )

Jinak nejsem jeden z tech, kdo porad parkuje kde se da a porusuje predpisy. Ale kdo jezdi obcas do centra Prahy zcela jiste vi, ze i na placenem parkovisti je v denni spicku zaparkovat opravdu umeni nebo velke stesti. A co vam zbyde, kdyz tam proste potrebujete neco rychle vyridit. Nekam to pichnete a utikate.

Jenze hodne casto se vratite za 20min a uz tam ten listecek je (

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No upřímně, já to opravdu "někde" nezapíchnu a nejdu si za svým...naopak si myslím, že v centru Prahy je míst z zaparkování už docela dost, případný krátký dojezd jistí MHD.

Hold bohužel lidská lenost cloumá světem a touhle republikou obzvlášť.

Na tvém místě bych těch 500,- zaplatil a ještě poděkoval, že to nebylo víc, tohle se podle mě dá brát jen jako domluva;o))

A abych trochu odbočil, nesmutnější je, když u nás na zákazech zastavení zastaví sami policajti a jdou si nakupovat...to bych vraždil...co pak chtějí od lidí:o(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...