apokus Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Nedavno jsem parkoval v centru na nejakou tu hodku. Vratim se k autu a co tam najdu? Pokuticku od mestaku. Asi to bude stat tak 500, neni mi toho lito, ale preci jen bych je spis utratil na neco jineho a proto me zajima, zda se to muze uhrat na osobu blizkou. Treba, kdyz reknu, ze tam zaparkovala osobla blizka, pak mi predala klice od auta a kdyz ja jsem tam dorazil, tak tam byla pokuta. Vite, nevite co s tim, mate s tim popripade nejake zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) No stačí parkovat tak jak se má...myslím tím kde se má.....ale za 500 bych to neřešil....mohl jsi to mít za víc, kdyby Tě odtáhli...zaplať a nerej do toho... Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 pokud na tebe přímo nekoukala kamera měšťáků když si přijel tak se z toho dá bez problémů vylhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Neřešit, ignorovat, lístek vyhodit (lístkem jen zkoušej blbce co se chytí). Pokud něco přijde (na 99,99% ne) říct: vím kdo tam parkoval, ale odvolávám se na zákon o obecní policii, paragraf 11, odstavec 3 a více nemám, co bych k tomu dodal. Viz http://www.straznici.com/listek-za-sterac.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 normalka to slo jednou aplikovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Mozna, ze neprijde ted nic, ale neboj se, ze si v tom nevedou evidenci, prijde ti to necekane klidne za nejakou delsi dobu a s penalem... Kamos vyhazoval listky za oknem od MP na Vaclavaku, kde pracuje a po nekolika mesicich, kdy si rikal, ze to na nej zkouseji, zda prijde mu to prislo domu vcetne tisicoveho penale. Zaplat to, nebo tam dojdi se slusnou a popros je, zda by nesla domluva, pote at daji nejakou lidskou sumu, ze jsou taky, jako ty clovek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 bych vubec tu petistovku neresil, zaplatil bych a hotovo, at se z toho jeste nevyklube vic...myslim, ze za parkovani muze byt i vetsi sazba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Neřešit, ignorovat, lístek vyhodit (lístkem jen zkoušej blbce co se chytí). Pokud něco přijde (na 99,99% ne) říct: vím kdo tam parkoval, ale odvolávám se na zákon o obecní policii, paragraf 11, odstavec 3 a více nemám, co bych k tomu dodal. Viz http://www.straznici.com/listek-za-sterac.php Pekne, tak tahleta stranka se mi moc moc libila. Urcite to zkusim ) Jinak nejsem jeden z tech, kdo porad parkuje kde se da a porusuje predpisy. Ale kdo jezdi obcas do centra Prahy zcela jiste vi, ze i na placenem parkovisti je v denni spicku zaparkovat opravdu umeni nebo velke stesti. A co vam zbyde, kdyz tam proste potrebujete neco rychle vyridit. Nekam to pichnete a utikate. Jenze hodne casto se vratite za 20min a uz tam ten listecek je ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No upřímně, já to opravdu "někde" nezapíchnu a nejdu si za svým...naopak si myslím, že v centru Prahy je míst z zaparkování už docela dost, případný krátký dojezd jistí MHD. Hold bohužel lidská lenost cloumá světem a touhle republikou obzvlášť. Na tvém místě bych těch 500,- zaplatil a ještě poděkoval, že to nebylo víc, tohle se podle mě dá brát jen jako domluva;o)) A abych trochu odbočil, nesmutnější je, když u nás na zákazech zastavení zastaví sami policajti a jdou si nakupovat...to bych vraždil...co pak chtějí od lidí( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.