Publikováno Říjen 15, 200816 r Kluci cena samolepek bude 50,- Rekl sem ze do pristiho tydne se domluvime na velikosti a on udela na vebu obednavku a my jen obedname... Napisete si kazdy jen pocet ks a adresu on vam kazdemu vse zasle.... Takze ted musime domluvit velikost ja bych to videl na 11cm delka Staci domluvit ja vse zaridim poslu link a vy uz jen obednate hotove
Listopad 3, 200816 r Jde udělat jakou koli barvou Jak kdo bude chtít, logo samozřejmě už mám v křivkách Stačí se domluvit kdo bude chtít jakou barvou a kolik
Listopad 4, 200816 r No tak to je supr. Já bych si vzal 4 kousky v náledující barvě jak už jsem psal: obrys auta a nápis club bíle a nápis superb zeleně. Pokud bysme to chtěli mít všichni stejný tak komplet bílou.
Listopad 4, 200816 r Fólii mám v práci levnější než za co se prodává, takže udělám 1ks samolepky za 40,- (chromový, stříbrná a zlatá metla 50,-). Nevím jak to udělat s posláním a placením. Dobírka je dost drahá. Navrhuji poslat peníze na účet a já to pošlu obyčejně poštou za 10 kč. Co vy na to?
Listopad 5, 200816 r Oprava č.ú. upsal jsem se, správné číslo je 2202962258/6210 Jinak do SZ mi každý písněte prosím počet kusů a kolik a i adresu. Tu chromovou můžu vyfotit
Listopad 5, 200816 r Tak hoši s chromovou bude problém, club je už opravdu malý a nejde to vyřezat. Nevypadá to moc hezky. Ona je ta fólie taková slaboučká a trháse. Podle mě by to ani moc nevydrželo.
Listopad 5, 200816 r Jedině stříbrnou metlu. Ta chromová je jako alobal asi by se i brzy sloupla při mytí.
Listopad 5, 200816 r Jde i zrcadlově ze vnitř, jen bude trochu hůř vidět když jsou tónovavaný skla i když je n z výroby. Navíc ta samolepka není tak velká. Ale klidně udělám i takovou.
Listopad 5, 200816 r Ještě to zkusím nějak vyřezat, když o tu chromovou tolik stojíš. Jediný problém je s tím nápisem club. Zkusím to ještě poštelovat.
Listopad 6, 200816 r Jak si to myslel s tou zevnitř, že není tak velká? Ta samolepka má cca 12cm a když ji dáš ze vnitř tak bude hůř vidět než kdyby byla z venku. To sklo není čistě čiré. Záleží na vás, ale jde to. Já si to raději dal z venku.
Listopad 6, 200816 r Tak jsem nakonec vyřezal i tu chromovou, ale něž jsem to vyseparoval fak děs. Vypadá ale dobře. Zatím se nikdo moc neozývá, budete chtít tedy někdo? Udělal bych asi černou s tím zeleným nápisem a kdo bude chtít tak bílou se zeleným nebo stříbrnou met. co vy na to?
Listopad 7, 200816 r Tak dnes odesílám vyrobené samolepky pro: Larase, Pulpra a Petika.(každému jsem přidal dárek - samolepku ) Co ostatní? Už jste se rozmysleli?
Listopad 7, 200816 r Udělám ti co budeš chtít. Budeš chtít logo zrcadlově(na vnitřek oken) nebo něco jinýho?
Listopad 11, 200816 r jak jsem slíbil, tak plním - první fotky josu tu. Musim říct, že ta chromová je ze všech nejlepší... Lukymu a všem co se podíleli na přípravách velký dík
Listopad 11, 200816 r Zítra budu odesílat samolepky pro Vicka, Ace Venturu a mafymu. A hoši zřejmě budu do konce roku v reklamce a potom už jinde, tak si objednávejte spíš teď. Jinak v zádu jsem taky vše sundal, ale každýmu se líbí něco jinýho.
Listopad 19, 200816 r Luky díky za samolepky. Jak bude líp tak si omeju auto i okna zevnitř a nalepím na autí
Leden 19, 200916 r Pánové,přesunul jsem toto téma do důležité. Zde si každý může samolepky /SUPERB CLUB/ objednat u Lukyho 15 PARTA 5A PŮL již má a spokojenost.
Leden 20, 200916 r Takže kdo bude ještě chtít jakékoliv samolepky, tak ať mi napíšou přes SZ nebo na lukas.firt@centrum.czDá se vyrobit téměř všechno Upraveno Květen 5, 200916 r od Sejis
Leden 22, 200916 r Pánové,prosím zde bez zbytečných OT,dal jsem to do důležitých,tak si zde objednávejte a pište zde o spokojenosti,či naopak,eventuelně foto,jinak to smáznu,jako nyní dík Jirka.
Listopad 12, 201311 r Dobrý den / Ahoj, je možné ještě v současné době tuto samolepku pořídit? Děkuji, Prochy20
Březen 13, 201411 r Ahoj,chci se zeptat,ja shanim samolepku znaku na vystrelovaci klic...a nemuzu to nikde sehnat,kdyz chteji pres 100kc za dobirku,to je sileny.... nemate je nekdo doma nebo nevite o necem? diky moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.