Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci cena samolepek bude 50,- :palec2:

Rekl sem ze do pristiho tydne se domluvime na velikosti a on udela na vebu obednavku a my jen obedname... :)

Napisete si kazdy jen pocet ks a adresu on vam kazdemu vse zasle.... :)

Takze ted musime domluvit velikost ja bych to videl na 11cm delka :p

Staci domluvit ja vse zaridim poslu link a vy uz jen obednate hotove ;):prc:

• 3 týdny později...

Jde udělat jakou koli barvou :) Jak kdo bude chtít, logo samozřejmě už mám v křivkách :palec2:

Stačí se domluvit kdo bude chtít jakou barvou a kolik :prc:

No tak to je supr. Já bych si vzal 4 kousky v náledující barvě jak už jsem psal: obrys auta a nápis club bíle a nápis superb zeleně. Pokud bysme to chtěli mít všichni stejný tak komplet bílou.

Je i chromová. :palec2: Je o pár kaček, ale dražší než klasický.

Fólii mám v práci levnější než za co se prodává, takže udělám 1ks samolepky za 40,- (chromový, stříbrná a zlatá metla 50,-). Nevím jak to udělat s posláním a placením. Dobírka je dost drahá. Navrhuji poslat peníze na účet a já to pošlu obyčejně poštou za 10 kč. Co vy na to?

OK, beru 4 kousky chromove ;) .

Oprava č.ú. upsal jsem se, správné číslo je 2202962258/6210 ;)

Jinak do SZ mi každý písněte prosím počet kusů a kolik a i adresu. :prc:

Tu chromovou můžu vyfotit :)

Tak hoši s chromovou bude problém, club je už opravdu malý a nejde to vyřezat. Nevypadá to moc hezky. Ona je ta fólie taková slaboučká a trháse. Podle mě by to ani moc nevydrželo.

post-20849-1225889611_thumb.jpg

Jedině stříbrnou metlu. Ta chromová je jako alobal asi by se i brzy sloupla při mytí.

davaj foto :) , a slo by to i udelat na nalepeni zevnitr?

Jde i zrcadlově ze vnitř, jen bude trochu hůř vidět když jsou tónovavaný skla i když je n z výroby. Navíc ta samolepka není tak velká. Ale klidně udělám i takovou.

post-20849-1225896724_thumb.jpg

Ještě to zkusím nějak vyřezat, když o tu chromovou tolik stojíš. Jediný problém je s tím nápisem club. Zkusím to ještě poštelovat.

Jak si to myslel s tou zevnitř, že není tak velká?

Ta samolepka má cca 12cm a když ji dáš ze vnitř tak bude hůř vidět než kdyby byla z venku. To sklo není čistě čiré. Záleží na vás, ale jde to. Já si to raději dal z venku.

Tak jsem nakonec vyřezal i tu chromovou, ale něž jsem to vyseparoval :kuk: fak děs. Vypadá ale dobře.

Zatím se nikdo moc neozývá, budete chtít tedy někdo?

Udělal bych asi černou s tím zeleným nápisem a kdo bude chtít tak bílou se zeleným nebo stříbrnou met. co vy na to?

post-20849-1225983073_thumb.jpg

Tak dnes odesílám vyrobené samolepky pro:

Larase, Pulpra a Petika.(každému jsem přidal dárek - samolepku :) )

Co ostatní? Už jste se rozmysleli?

Udělám ti co budeš chtít. Budeš chtít logo zrcadlově(na vnitřek oken) nebo něco jinýho?

jak jsem slíbil, tak plním - první fotky josu tu. Musim říct, že ta chromová je ze všech nejlepší...

Lukymu a všem co se podíleli na přípravách velký dík :palec2:

post-6632-1226411791_thumb.jpg

post-6632-1226411921_thumb.jpg

Tak to je dobře, že se vám samolepky líbí. :smich:

Zítra budu odesílat samolepky pro Vicka, Ace Venturu a mafymu.

A hoši zřejmě budu do konce roku v reklamce a potom už jinde, tak si objednávejte spíš teď.

Jinak v zádu jsem taky vše sundal, ale každýmu se líbí něco jinýho. :palec2:

• 2 týdny později...

Luky díky za samolepky. Jak bude líp tak si omeju auto i okna zevnitř a nalepím na autí ;)

• 1 měsíc později...

Pánové,přesunul jsem toto téma do důležité.

Zde si každý může samolepky /SUPERB CLUB/ objednat u Lukyho 15 :palec2: PARTA 5A PŮL již má a spokojenost.

Takže kdo bude ještě chtít jakékoliv samolepky, tak ať mi napíšou přes SZ nebo na lukas.firt@centrum.czDá se vyrobit téměř všechno :)

Upraveno od Sejis

Pánové,prosím zde bez zbytečných OT,dal jsem to do důležitých,tak si zde objednávejte a pište zde o spokojenosti,či naopak,eventuelně foto,jinak to smáznu,jako nyní dík Jirka.

• 4 roky později...

Dobrý den / Ahoj,

je možné ještě v současné době tuto samolepku pořídit? 

Děkuji,

Prochy20

• 4 měsíce později...

Ahoj,chci se zeptat,ja shanim samolepku znaku na vystrelovaci klic...a nemuzu to nikde sehnat,kdyz chteji pres 100kc za dobirku,to je sileny....

nemate je nekdo doma nebo nevite o necem? diky moc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.